Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διευκρινίσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το έργο του αυτοκινητοδρόμου Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί του κομβικού για την Κεντρική Μακεδονία έργου μετατροπής της οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διευκρινίζει τα εξής:

1. Η Έδεσσα είναι η μόνη πρωτεύουσα νομού της Κεντρικής Μακεδονίας, που δεν έχει οδική σύνδεση με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με τη Θεσσαλονίκη. Η διεκδίκηση της μετατροπής της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι πάγια και σταθερή από όλες τις κυβερνήσεις.
2. Για την αποκατάσταση χαρακτηριστικών σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου απαιτείται να ολοκληρωθούν δυο μείζονες παρεμβάσεις: Η παράκαμψη των Γιαννιτσών και η παράκαμψη της Χαλκηδόνας.
3. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ολοκληρώσει το σύνολο των μελετών για τις οποίες έχει την ευθύνη, δηλαδή για τις δυο παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, καθιστώντας το έργο μελετητικά ώριμο. Ο συνολικός προϋπολογισμός των δύο παρακάμψεων είναι 220 εκ. ευρώ.
4. Έχει ήδη διατεθεί πίστωση 10 εκ. ευρώ για την εκτέλεση των αναγκαίων απαλλοτριώσεων από την Πολιτεία.
5. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεργάζεται στενά με την Κυβέρνηση για την εύρεση των αναγκαίων πόρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση των παρεμβάσεων και να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες του σημαντικού αυτού έργου για την Κεντρική Μακεδονία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Φοβερό άδειασμα Τζιτζικωστα στον Μητσοτάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι στην Δ.Ε.Θ στην συνέντευξη ο Μητσοτάκης είχε πει ότι ο δρόμος είναι άμεσης προτεραιότητας!!!

      Διαγραφή
    2. Πέρυσι στην ΔΕΘ αλλα εργο είχε αναφέρει ο Μητσοτάκης. Τοτε το έργο ηταν κάθετος άξονας της Εγνατίας στα Γιαννιτσά. Αυτο που εξήγγειλε είναι κατι αλλο.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή τώρα θα γίνει ο κάθετος άξονας απο τα Γιαννιτσά στο Νησελούδι για να ενωθούμε με την εγνατία .Ε...δεν είμαστε και τόσο πρόβατα.......

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΜΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ: ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς έτσι τα λέτε ,αλλά ο βουλευτής σταμενιτης λέει "οτι το έργο δυστυχως δεν παρουσιάζει ακόμη μελέτη ωριμότητα". Ποιος λέει τελικά την αλήθεια, ο περιφερειάρχης η ο Σταμενιτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα, ούτε μεταξύ σας δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, τρέξτε να συμμαζέψετε τώρα τα ασυμμάζευτα. Αυτός ο Σταμενίτης αντι να πεί έκανε γκάφα ο αρχηγός του πάει να κάνει το κρέας ψάρι.. καμιά ελπίδα από αυτούς σε τίποτα

      Διαγραφή
  4. Τζιζικώστας άδεισμα τον Κυριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερό άδειασμα Σταμενητη στον εαυτό του. Ενω έλεγε το Σάββατο το βράδυ ,οτι " το έργο δυστυχώς δεν παρουσιάζει ακόμη μελετητικη ωριμότητα " Σήμερα λεει άλλα.Πως να πάει ο νομός με τέτοιους εκπροσώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εληφθει η απόφαση να μην ακολουθησει η Εγνατία οδός την ιστορική της χαραξη, απόφαση που καταδίκασε την Πέλλα σε απομόνωση. Έρχεται τώρα ο υιός να συνεχίσει το έργο του πατέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δημαρχοι στη νιρβάνα τους . Μην τους ξυπνατε ονειρευονται Σαρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μακεδονομάχος ο ΣΤΑΜΚΟΣ θα τον κάνει τον δρόμο μην στεναχωριέσαι ο πρωταθλητής των εργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.