Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς θα κάνετε το καθιστικό σας άνετο και ζεστό


Το καθιστικό αποτελεί έναν από τους βασικότερους χώρους σε κάθε σπίτι. Είτε μετακομίσατε πρόσφατα σε ένα νέο σπίτι είτε επιθυμείτε να αλλάξετε διακόσμηση, θα πρέπει να ξεκινήσετε από αυτό το χώρο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθετε άνετα στο καθιστικό σας, όχι μόνο εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας. Εάν αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να το μετατρέψετε στον πιο ζεστό και άνετο χώρο του σπιτιού σας, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις συμβουλές μας. 
Ο φωτισμός είναι ένας από τους παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα του χώρου σας. Ακόμα και αν κάποιοι άνθρωποι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί του, είναι μεγάλης σημασίας αυτός να έχει διαβαθμίσεις για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς και για τη διάθεση που θα έχετε την κάθε στιγμή. Εκτός λοιπόν από το κεντρικό φωτιστικό σας, επιλέξτε και κάποιες επιπλέον πηγές φωτός όπως λαμπατέρ ή επιδαπέδια φωτιστικά. Τα ρόλερ και στόρια για τα παράθυρα πρόκειται να σας βοηθήσουν και αυτά σημαντικά στην προσπάθειά σας να 'φτιάξετε' μία όμορφη ατμόσφαιρα, καθώς ανεβοκατεβαίνουν στο επιθυμητό ύψος όποτε θέλετε. 
Τα έπιπλα και η θέση τους είναι βέβαια και αυτά πολύ σημαντικά για την άνεση την οποία νιώθετε στο καθιστικό σας. Για αυτό και έχετε στο μυαλό σας να επιλέξετε τα έπιπλα στο μέγεθος που ταιριάζουν στο χώρο σας. Ακόμα, τοποθετήστε τα σε σημεία όπου δε θα σας εμποδίζουν περνώντας ανάμεσα από αυτά. 
Τα χρώματα που θα υιοθετήσετε για αυτό το δωμάτιο του σπιτιού σας, είναι μία σημαντική παράμετρος που δε θα πρέπει να αγνοήσετε. Παρόλο που τον τελευταίο καιρό είναι στη μόδα οι ψυχρές αποχρώσεις, καλύτερα να επιλέξετε κάποιες πιο θερμές εάν θέλετε ο χώρος σας να είναι 'ζεστός'. Για τους τοίχους μπορείτε να υιοθετήσετε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις και για τα έπιπλα και τη διακόσμηση ανοιχτές μαζί με πιο σκούρες. Οι ταπετσαρίες τοίχου από το Home-in είναι μία πολύ πρωτότυπη πρόταση για την επένδυση των τοίχων σας εάν επιθυμείτε κάτι πιο εναλλακτικό και εξίσου ενδιαφέρον. 
Τώρα που σιγά σιγά θα πέσει η θερμοκρασία είναι η κατάλληλη εποχή να προμηθευτείτε ένα καινούριο χαλί. Τα χαλιά έχουν την ιδιότητα να δείχνουν πολύ πιο ζεστούς και άνετους τους χώρους στους οποίους τοποθετούνται. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε παντού, ανεξάρτητα με το πάτωμα που διαθέτει ο χώρος σας, καθώς και πάνω από μία μοκέτα, μία κίνηση που θα αυξήσει τη ‘ζεστασιά’ στο χώρο. 
Τα υφάσματα είναι εδώ και αυτά για να σας βοηθήσουν, για αυτό και από κανένα καθιστικό δε θα πρέπει να λείπουν μερικές ζεστές κουβέρτες, ριχτάρια για τους καναπέδες, καθώς και κάποια άνετα μεγάλα μαξιλάρια στους καναπέδες και στις πολυθρόνες.  
Όποια συμβουλή και αν επιλέξετε, σίγουρα θα μετατρέψετε το καθιστικό σας στον πιο άνετο και ζεστό χώρο του σπιτιού σας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.