Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Στάθης Ανδρεάδης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας - Τα νέα μέλη των Επιτροπών



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Μετά από πρόταση της Δημάρχου Σκύδρας, Κατερίνας Ιγνατιάδου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Στάθης Ανδρεάδης (με καθολική αποδοχή), Αντιπρόεδρος η Γεωργία Γάτσου (από την παράταξη του Κώστα Καρασαρλίδη) και Γραμματέας ο Αθανάσιος Σπανός (από την παράταξη του Μιχάλη Καραγιάννη, ο οποίος παραιτήθηκε στις 21 Αυγούστου και επικεφαλής της παράταξης αναλαμβάνει ο κ. Σπανός).

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας:
Πρόεδρος: Κατερίνα Ιγνατιάδου (Δήμαρχος)
Μέλη: Μιχαήλ Μέγας (Αντιδήμαρχος), Μαίρη Γιακαμόζη (Αντιδήμαρχος), Θέμης Κρητίδης, Στέλιος Σουρουζίδης, Κώστας Καρασαρλίδης και Βασίλης Τσαπτσάκας (Δημοτικοί Σύμβουλοι).

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:
Πρόεδρος: Κατερίνα Ιγνατιάδου (Δήμαρχος)
Μέλη: Χαράλαμπος Γεραντίδης (Αντιδήμαρχος), Γεώργιος Σταματέλος (Αντιδήμαρχος), Ιωάννα Βέργου, Γεώργιος Χρυσαφίδης, Χρήστος Παραστατίδης και Χαρίτων Πορτοκαλίδης (Δημοτικοί Σύμβουλοι).




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.