Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα


Επιστροφή στο φθινοπωρινό σκηνικό για τον καιρό σήμερα, Τρίτη, καθώς η ΕΜΥ κάνει πρόβλεψη για βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια θα επεκταθούν στα βόρεια και από το απόγευμα στα κεντρικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Κατά τόπους μάλιστα τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά, κυρίως στα δυτικά της χώρας. Η ΕΜΥ έχει ενημερώσει μάλιστα για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, καθώς αναμένονται και χαλαζοπτώσεις.
Παράλληλα οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο ως και 7 μποφόρ. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα μετατραπούν σε βοριάδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.
Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τα δυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4, που από το βράδυ σταδιακά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων τοπικά μέχρι 5 μποφόρ στο Θρακικό. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.