Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Πέλλας: Δεν πληρώνει τις σχολικές καθαρίστριες ο Δήμος Αλμωπίας


Το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Πέλλας καταγγέλλει τον Δήμο Αλμωπίας και μάλιστα τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας που είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των σχολικών καθαριστριών, για την κοροϊδία τις μη πληρωμής των δεδουλευμένων ημερομισθίων των μηνών Μαΐου και Ιουνίου του 2019 καθώς και την μη καταβολή της αύξησης του 10% του μισθού τους των σχολικών καθαριστριών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας ενώ ο Δήμος Έδεσσας και Σκύδρας έχουν πληρώσει.

Για την Διοίκηση

Η Πρόεδρος        Η Γ. Γραμματέας
Θ. Καρρά           Ε. Τσουμάγκα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την παραπάνω καταγγελία του Σωματείου Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Πέλλας. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας στηρίζει την καταγγελία του Σωματείου Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Πέλλας της δύναμης μας το οποίο καταγγέλλει τον Δήμο Αλμωπίας για την μη πληρωμή των δεδουλευμένων ημερομισθίων των σχολικών καθαριστριών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας καθώς και την μη απόδοση του 10% της αυξήσεως που πήραν.

Είναι απαράδεκτο αυτοί οι εργαζόμενοι να μένουν τόσους μήνες απλήρωτοι με δύσκολη εργασία από έναν φορέα όπως είναι ο Δήμος της Αλμωπίας.

Ζητάμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων ημερομισθίων στους συγκεκριμένους εργαζόμενους.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος          Ο Γ. Γραμματέας
Ν. Γκοτζαμάνης      Ε. Δημητριάδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.