Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παιδικό Τμήμα μπάσκετ του «ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών»: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ… ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! - Επίσκεψη στην Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών (φωτο)


Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων που αναλαμβάνει έξω από τα γήπεδα η ομάδα μπάσκετ του «ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών», το παιδικό τμήμα της ομάδας, πραγματοποίησε επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα σε περίπτερα της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών. Τα παιδιά του τμήματος, συνοδευόμενα από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» Γιάννη Κασιμίδη και τον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων τους Δημήτρη Κυριαζή, συζήτησαν με εκθέτες- επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή που συμμετείχαν στον ιστορικό θεσμό και τους ευχήθηκαν «καλές δουλειές»!
Στη συνέχεια, τα παιδιά και οι προπονητές τους επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους των εγκαταστάσεων ενός εκ των χορηγών του συλλόγου: Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Διάδραση Ταϊγιανίδου», στα Γιαννιτσά. 
Στον «επίλογο» της πρωτοβουλίας αυτής κατέληξαν για ένα χυμό σε έναν ακόμη χορηγό της ομάδας: το Καφέ «Εμπορικό», στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, εκφράζοντας έτσι τις ευχαριστίες τους αλλά και την εκτίμησή τους σε δύο βασικούς χορηγούς του «Μέγα».
Με τις συμβολικές αυτές κινήσεις η ομάδα μπάσκετ του «ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών», εκτός των άλλων, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι το καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί εντός της ομάδας, φαίνεται και έξω από τα γήπεδα, απέδειξε ότι είναι ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ… ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα μεγάλα ατού του συλλόγου και στη φετινή χρονιά.
Φυσικά θα ακολουθήσουν και στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες…

 Από το Γραφείο Τύπου
gaspan
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.