Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα και Ημαθία... "εις σάρκα μία"! (βίντεο)


Με νυφικό, παπά και κουμπάρο, δίνοντας όρκο αιώνιας πίστης και αγάπης, το Σάββατο το απόγευμα παντρεύτηκαν δύο αγαπημένοι μας φίλοι - στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Ελευθερία Σοφία από τα Γιαννιτσά και ο Χρήστος Σπαθόπουλος από το Αγγελοχώρι Ημαθίας. Το μυστήριο τέλεσε ο π. Αυγερινός  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στα Γιαννιτσά και ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων που περιλάμβανε όλα τα είδη της μουσικής. 
Από τον Ελληνικό γάμο δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παραδοσιακά έθιμα αφού την Παρασκευή το βράδυ όταν ο γαμπρός επισκέφθηκε το σπίτι της νύφης όπου είχε στηθεί γλέντι τον μουντζούρωσαν και τον αλεύρωσαν. Αυτός -κατά το έθιμο- με τη σειρά του και την συνοδεία του μπήκε στο σπίτι της νύφης και «σήκωσε» διάφορα αντικείμενα.
Στο ζευγάρι ευχήθηκαν και οι επώνυμοι καλεσμένοι όπως ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σαμόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Πασσαλής. 
Σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι, γεροί, να έχετε πάντα την τύχη με το μέρος σας και γρήγορη επάνοδο στα μέρη καταγωγής σας από τα μακρινά αλλά πανέμορφα Δωδεκάνησα. elxrgag
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.