Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε Βρετανό τουρίστα στη Χαλκιδική


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε το ζευγάρι τουριστών από τη Βρετανία το βράδυ της Κυριακής στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το halkidikifocus.gr στις 8.25 το βράδυ της Κυριακής, έξω από ξενοδοχείο, επί της επαρχιακής οδού ανάμεσα σε Καλλιθέα και Κρυοπηγή, όχημα, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, παρέσυρε και εγκατέλειψε το ζευγάρι των τουριστών, που κινούνταν πεζοί.

Από την παράσυρση έχασε τη ζωή του ο 57χρονος άνδρας ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε στα άνω και κάτω άκρα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Τα δύο παιδιά της οικογένειας, πρόλαβαν και διέσχισαν το δρόμο χωρίς να κινδυνεύσουν.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.