Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης στο Κανναβουργείο


Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού του συνόλου του περιβάλλοντος χώρου του Κανναβουργείου πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να προχωρήσουν οι οριστικές μελέτες για την πλήρη αποκατάσταση και τη μετατροπή του χώρου σε Συνεδριακό Κέντρο και επισκέψιμο χώρο.
Όπως είναι γνωστό το έργο για την αποκατάσταση και επανάχρηση του συμπλέγματος του Κανναβνουργείου έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία” του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, με συνολικό προϋπολογισμό 2.336.228,19 €. Οι μελετητικές εργασίες έχουν ξεκινήσει και ακολουθεί η υλοποίηση του έργου προκειμένου η Έδεσσα να αποκτήσει ένα πλήρως λειτουργικό Συνεδριακό Κέντρο και ταυτόχρονα να εμπλουτίσει το τουριστικό της προϊόν με έναν σημαντικό επισκέψιμο χώρο, στον οποίο θα παρουσιάζεται η βιομηχανική κληρονομιά της πόλης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
kanave
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.