Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Παρουσιάστηκε το πρώτο βιβλίο του Διογένη Αϊνατζή "Εν χορδαίς λύρας" (βίντεο)


Την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του «Εν χορδαίς λύρας» πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας ο πασίγνωστος μουσικός της Αλμωπίας Διογένης Αϊνατζής. Την εκδήλωση συντόνισε η φιλόλογος – γενική γραμματέας Ε.Λ. Αλμωπίας Παρθένα Ελευθεριάδου και για το βιβλίο μίλησαν  ο Κοσμάς Τσίναλης δάσκαλος – εκπαιδευτής ποντιακής διαλέκτου και ο Σάββας Καλεντερίδης εκδότης του Οίκου «Ινφογνώμων» 
Το μήνυμα που θέλω να σας δώσω ανέφερε ο Σάββας Καλεντερίδης είναι: " Ενότητα αδελφοσύνη και θάρρος στο Διογένη να συνεχίσει το έργο του"
«Ο Διογένης είναι ένας άοκνος εργάτης της παράδοσης και της μουσικής από τα παιδικά χρόνια, πάντοτε ανήσυχος και δημιουργικός, φτασμένος μουσικός και δάσκαλος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κοσμάς Τσίναλης. 
Φανερά συγκινημένος ο συγγραφέας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, παίρνοντας στο χέρι το βιβλίο του είπε: «Πολύ συγκινητική στιγμή για μένα το να παίρνω στα χέρια μου και να κρατάω τον κόπο πολλών ετών».
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο λυράρης Χρήστος Χρήστου. 

Εμείς να ευχηθούμε στον Διογένη καλοτάξιδο!

diog
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.