19/9/19

Παραλαβή σύσπορου βαμβακιού από τον ΑΣ Πέλλας

Ο ΑΣ Πέλλας ενημερώνει όλους τους βαμβακοπαραγωγούς της περιοχής μας ότι παραλαμβάνει σύσπορο βαμβάκι και όπως κάθε χρόνο με άμεση πληρωμή και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ευχόμαστε μια πολύ παραγωγική χρονιά σε όλους τους αγρότες

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΗΛ: 23820 23103
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…