Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία της Δημάρχου Κ. Ιγνατιάδου και των συμβούλων στο Δήμο Σκύδρας (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας, η ορκωμοσία της -επανεκλεγείσας από την πρώτη Κυριακή- Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου.
Στην τελετή της ορκωμοσίας, στην οποία παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν συγγενείς και φίλοι της Δημάρχου και των εκλεγμένων συμβούλων, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο της (μοναδικής γυναίκας) Δημάρχου στην ΠΕ Πέλλας και της νέας Δημοτικής Αρχής Σκύδρας.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωποι αρχών και φορέων κ.α.
orkomskidra

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.