Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός: Αλλοίωσαν το αποτέλεσμα μη σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες του Εδεσσαϊκού κατά της διαιτησίας για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Θερμαϊκό Θέρμης, στον οποίο ηττήθηκε με 1-0. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στην διάθεση του κ.Περέιρα καθώς και σε όλα τα αρμόδια μέλη της ΚΕΔ βρίσκεται το video  του προχθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Θερμαϊκό για να δουν, να διαπιστώσουν και να αναλύσουν όλες τις φάσεις του αγώνα όπου ο κ.Μελτζανίδης με τους βοηθούς του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα μη σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας,μη σεβόμενοι μια ομάδα με ιστορία 60 χρόνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μη σεβόμενοι μια ολόκληρη πόλη. Αυτό που έγινε την Κυριακή εάν και είμαστε μόνο στην 1η αγωνιστική δυστυχώς είναι μια συνέχεια της περσινής χρόνιας.Από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα η διαιτησία έδειξε ότι είχε ένα και μοναδικό σκοπό:Να μην αφήσει τον Εδεσσαϊκό να κερδίσει.

Ο Εδεσσαϊκός ήδη ζητάει με επιστολή που έστειλε την παραδειγματική τιμωρία του κ. Μελτζανίδη και των βοηθών του κ.Παπαδάκη και Χριστοδούλου και φυσικά την εξαίρεση τους για τα παιχνίδια της ομάδας μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.