Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάκης Χατζηδημητρίου για την ανεξαρτητοποίηση Αναστασιάδη: Με την πράξη του αυτή αδικεί και τον εαυτό του και την παράταξη


Ανακοίνωσε εξέδωσε ο συνδυασμός "Ενωμένοι για την Αλμωπία" με επικεφαλής τον Σάκη Χατζηδημητρίου, σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Σταύρου Αναστασιάδη που εξελέγη με τον ίδιο συνδυασμό. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο πολιτικός αγώνας, για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας, είναι συνεχής και επίμονος και δεν κρίνεται μόνο από τα ωραία λόγια, αλλά κύρια από πράξεις και συμπεριφορές. Εμείς σε αυτόν τον αγώνα πορευτήκαμε ενωμένοι με ήθος και αξιοπρέπεια με σεβασμό σε αρχές και αξίες.
Η πορεία αυτή είναι αναφορική και δύσκολη. 
Απαιτεί θυσίες.
Δεν τον αντέχουν όλοι.
Δυστυχώς με το ξεκίνημα της δημοτικής περιόδου, «πριν αλέκτωρ φωνήσαι», ούτε καν τρεις φορές, νεαρό στέλεχος του συνδυασμού μας, δεν άντεξε σε πιέσεις και υποσχέσεις.
Με την πράξη του αυτή αδικεί και τον εαυτό του και την παράταξη, που τον εμπιστεύτηκε και τον ανέδειξε.
Λυπούμαστε γι’ αυτό.
Έτσι μετά και τη χθεσινή, πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, άρχισαν να φαίνονται τα επικίνδυνα παιχνίδια, που εξυφαίνονται πίσω από τις πλάτες των πολιτών, τα οποία σε συνδυασμό με ένα μίγμα κακών χειρισμών, προχειρότητας και αλαζονείας των διοικούντων υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τους Θεσμούς.
Κρίμα.
Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, σεβόμενοι την εντολή και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας". 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μέσα στην αγωνία σου να γίνεις οπωσδήποτε δημαρχος, έχωσες στο ψηφοδέλτιο σου Νεοδημοκράτες,Πασοκτσήδες,Συριζαίους,μέχρι και χρυσαυγίτες.
    Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να τους λουστείς.
    Με τις υγείες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.