Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο κατασκευής αγωγών ύδρευσης Άγρα και Μεσημερίου

Προχωράει ένα ακόμη σημαντικό έργο ύδρευσης, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος με 400.000 €. Πρόκειται για την «Κατασκευή εξωτερικών δικτύων ύδρευσης στις Κοινότητες Άγρα και Μεσημερίου» από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας.
Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας, κα Κατερίνα Ζδρου, υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τον διευθυντή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χρηματοδότηση και το έργο είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί.
Πρόκειται για την κατασκευή δίδυμου αγωγού ύδρευσης για τους οικισμούς Άγρα και Μεσημερίου.
Με την αντικατάσταση του δικτύου - που είναι σε μεγάλο μήκος του από αμιαντοσωλήνες - και την βελτίωση της πρόσβασης, που προβλέπονται στο έργο, θα λυθούν τα υφιστάμενα προβλήματα με τις μεγάλες απώλειες νερού.
Το σίγουρο είναι ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι για βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας του πόσιμου νερού, αλλά και της μείωσης του κόστους λειτουργίας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…