Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι γυναίκες του "Ικαρου" Έδεσσας στην Β΄Εθνική



Την περασμένη χρονιά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΙΚΑΡΟΥ είχε μια επιτυχημένη χρονιά καταφέρνοντας άνοδο στην Β’ Εθνική. Μεγάλη επιτυχία της ομάδας και μάλιστα αφού  κατάφερε να είναι καθ’ όλη την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην κορυφή χωρίς  να χάσει αγώνα.  
Ο κόσμος πίστεψε από την πρώτη στιγμή στα κορίτσια και έδινε το παρών στους αγώνες ενθαρρύνοντας αυτή την προσπάθεια.
Πέρα από τη μεγάλη αυτή επιτυχία των γυναικών, ο ΙΚΑΡΟΣ είχε μεγάλες διακρίσεις και στα αναπτυξιακά του τμήματα. Οι παγκορασίδες τερμάτισαν πρώτες στον Β’ όμιλο  της  κεντροδυτικής Μακεδονίας και πέρασαν στην επόμενη φάση  ,μέσα από τις 27 ομάδες που υπήρχαν, όπου με το κύρος, την σοβαρότητα και την αγωνιστικότητα τους έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την 3Η θέση.

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε το γυναικείο τμήμα του Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με όρεξη και πολλά χαμόγελα ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΙΚΑΡΟΥ, με στόχο να βάλει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ Εθνικής Γυναικών όσο και στα αναπτυξιακά της.
Οι καθημερινές προπονήσεις της πρώτης εβδομάδας ήταν καθαρά φυσικής κατάστασης. Όλα τα κορίτσια μπήκαν με μεγάλη επιτυχία στη δεύτερη εβδομάδα και μέρα με την μέρα ήταν όλο πιο εμφανής η βελτίωση τους και πιο έτοιμες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 
Όλα τα κορίτσια και κατ’ επέκταση όλη η ομάδα κάνει την προσπάθεια της για να φέρει επιτυχίες και διακρίσεις τόσο για το άθλημα όσο και για τον τόπο μας. Όλες αυτές οι διακρίσεις είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημίζουμε προς άλλες περιοχές τον τόπο μας. 
Γι’ αυτό σε αυτή την προσπάθεια του βόλεϊ  η ομάδα θέλει κοντά της τον κόσμο της ΕΔΕΣΣΑΣ.!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο στις κορυφαίες κοριτσάρες του ΊΚΑΡΟΥ Έδεσσας. Την νέα αγωνιστική χρονιά σας ευχόμαστε μια ανάλογη πορεία και στη Β Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ...............
    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας εύχομαι μια ακόμη χρονιά με επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.