Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης του τοιχίου αντιστήριξης και του δρόμου στο Θεοδωράκι Αλμωπίας (φωτο)



Μαθητές περπατούν 500 μέτρα για να πάρουν το λεωφορείο για το σχολείο τους λόγω κατολίσθησης τοιχίου δρόμου είχαμε δημοσιεύσει στην εφημερίδα μας πριν από λίγες ημέρες. Γρήγορα τα αντανακλαστικά της νέας Δημοτικής αρχής αφού όπως διαβάζουμε και βλέπουμε στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη, ξεκίνησε η αποκατάσταση του οδικού προβλήματος που είχε παρατηθεί στο έλεος του το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα αναφέρει:  

"Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης του τοιχίου αντιστήριξης και του δρόμου στο Θεοδωράκι ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν και τα παιδιά να μπορούν να μεταφέρονται στο σχολείο με ασφαλή τρόπο.
Με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ξεπεράσαμε όλες τις αγκυλώσεις και τις κωλυσιεργίες αφού η εν λόγω παρέμβαση είχε παρατηθεί στο έλεος της το προηγούμενο διάστημα.
Χωρίς κούφιες υποσχέσεις και άνευ ουσίας δημοσιεύσεις, αλλά με αίσθημα ευθύνης είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα".




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.