Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Τα πρώτα λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν στη δομή φιλοξενίας Νέας Καβάλας


Τα πρώτα λεωφορεία, με πρόσφυγες και μετανάστες, που κατέφτασαν το απόγευμα από τη Μόρια, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφίχθησαν πριν από λίγη ώρα, στη δομή φιλοξενίας της Νέας Καβάλας Κιλκίς.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταφορά στο camp και των 640 προσφύγων και μεταναστών από τη Μόρια. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Γιαγλή, από το DRC (Danish Refugee Council), που υποστηρίζει την διαχείριση του συγκεκριμένου camp, έχουν ήδη στηθεί 200 σκηνές που θα φιλοξενήσουν τους νεοαφιχθέντες.
«Πρόκειται για μια προσωρινή λύση, λόγω των αυξημένων ροών που έχουν δημιουργήσει μια επείγουσα κατάσταση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γιαγλής, σημειώνοντας πως εκτιμά ότι δεν θα χρειαστεί να παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πρόκειται για μια προσωρινή λύση.............
    ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι'αυτό θα τους βάλουν σε ξενοδοχεία για να μην κρυώνουν τον χειμώνα και εσύ κορόϊδο Έλληνα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ για το σπίτι που πλήρωσες για να το φτιάξεις μια ζωή αλλά κατά τα άλλα σας ενοχλούσαν οι εθνικιστές στην ελληνική Βουλή φάτε τον Κούλη τώρα στην μάπα που τον ψηφίσατε για να φέρει και άλλους. Μια ζωή θα είμαστε σκλάβοι των άλλων ραγιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια , πόσο τους ζηλεύω τους προσφυγες!!!Α ....και εκείνοι οι σπουδαίοι εθνικιστές πόσο μου λείπουν!!!

      Διαγραφή
  3. Κύριοι!! Αυτό γίναμε δυστυχώς: Η χωματερή της Ευρώπης. Μπράβο στους Ούγγρους πατριώτες. Αγαπάνε την πατρίδα τους κ δεν θέλουν να γίνουν αχταρμάς. Ναι κύριοι, καληνύχτα. Έχουμε εισβολή όμοια της δεν έγινε σε καιρό πολέμου. Μάλλον σε μερικά χρόνια θα είμαστε μειοψηφία. Αλλά δε βαριέσαι. Δεν μπορώ να κάνω κ πολλά. Άλλωστε έτσι με θέλει η Νέα Τάξη πραγμάτων: Να χάσω τα πάντα.. Τελειώσαμε Κύριοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εθνικιστές ποιοί ήταν ?? Οι Χρυσαυγήτες? Χιλιάδες φορές Κυριάκο παρά αυτά τα ζόμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΜΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε νέους αντιπεριφερειάρχες κοιμηθείτε ήσυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.