Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος



Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών και του Γυμνασίου Νέου Μυλοτόπου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζ. Σπαθόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας  κ. Α. Καραφυλλιά και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γ. Τόσιο. 
Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά και συμβούλεψε τους μαθητές να φροντίζουν τα σχολεία τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους.  
Παράλληλα ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων, για το πρόγραμμα Φιλόδημος που ξεκινάει το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς και για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης που ολοκληρώθηκαν στο Γυμνάσιο του Νέου Μυλοτόπου. 
Επίσης διαβεβαίωσε ότι, η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου συνεργαζόμενοι με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων θα προσπαθούν διαρκώς για τη βελτίωση όλων των σχολικών μονάδων. 
Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι σχολικών επιτροπών, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού και στα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Πέλλας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Να μας πει για τη Μακεδόνια ο δήμαρχος που πήγαινε στα συλαλλητήρια αλλά τώρα που βγήκε το κόμμα του δεν λέει κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα συλλαλητηρια ηταν μονο αντικειμενο πολιτικης εκμεταλλευσης ,για να πεσει ο ΣΥΡΙΖΑ .Στην ουσια ουτε διαφωνουσε η ΝΔ ,ουτερ τωρα διαφωνει. Εξαλλου το ομολογει δημοσιως κι ο Δενδιας. Ετρεχαν τα προβατα με σημαιες ,με τα ακροδεξιοστροφα κατηχητικα,χωρις να ξερουν γιατι...

      Διαγραφή
  2. Εκτός τόπου και χρόνου. Τη σχέση έχει ο αγιασμός με τα προαναφερομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.