Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δημήτρης Βέσκος νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας- Tα μέλη των Επιτροπών



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία που ξεκίνησε σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Δημήτρης Βέσκος, Αντιπρόεδρος η Γεωργία Αμπάρη (από την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου) και Γραμματέας ο Χρήστος Νιβουρλής (από την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου).

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας:
Πρόεδρος: Χρήστος Μπάτσης (Δήμαρχος)
Μέλη: Iωάννης Σέλκος (Αντιδήμαρχος), Ιωάννης Κετικίδης (Αντιδήμαρχος), Δημήτρης Βέσκος, Αθανάσιος Χατζηδημητρίου, Δημήτριος Μπίνος και Παράσχος Τσάνταλης (Δημοτικοί Σύμβουλοι).

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλμωπίας:
Πρόεδρος: Χρήστος Μπάτσης (Δήμαρχος)
Μέλη: Δημήτριος Γιάντσης (Αντιδήμαρχος) Χρήστος Χατζηγιαννίδης (Αντιδήμαρχος), Πολυξένη Νάνου, Στέφανος Αβραμίκας, Σταυρούλα Λαζάρου, (Δημοτικοί Σύμβουλοι).
ttt
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.