Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς: "Θα αφουγκράζομαι συνεχώς τις ανάγκες των συνδημοτών μου επιζητώντας λύσεις..."


Μετά την ολοκλήρωση των Δημαιρεσιών στο Δήμο Έδεσσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Θωμάς, ο οποίος εκλέχθηκε τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι…
Η ορκωμοσία και η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας με την εκλογή προεδρείου και μελών των Επιτροπών, στις οποίες μετά από πρόταση του επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννη Τσεπκεντζή -και τον ευχαριστώ για αυτό- συμμετέχω, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο Έδεσσας.
Ο θεσμικά διακριτός ρόλος της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας δεν θα είναι για μας εμπόδιο για συνεργασία για τα προβλήματα του τόπου. Εξάλλου, κοινός σκοπός για όλους μας δεν είναι άλλος από την αναπτυξιακή πορεία αυτού του τόπου.
Ωστόσο όμως πρέπει να σημειώσω ότι είναι εξαιρετικά κρίσιμη, χρήσιμη και σημαντική η έκφραση της διαφορετικής άποψης, της καλόπιστης κριτικής και της κατάθεσης προτάσεων, ειδικά από τους αιρετούς που έχουμε συνευθύνη για την πορεία του τόπου μας.
Η άσκηση δημιουργικής αντιπολίτευσης από την πλευρά μας, από την πλευρά της «Κοινωνία σε Κίνηση», δεν θα μένει στην καταγγελία, αλλά θα περιλαμβάνει προτάσεις για έναν καλύτερο Δήμο για όλες και όλους, τις οποίες θα καταθέτουμε τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στα κοινοτικά συμβούλια του δήμου.
Προσωπικά θα συνεχίσω την καθημερινή επαφή με τους πολίτες και θα  αφουγκράζομαι συνεχώς τις ανάγκες τους επιζητώντας λύσεις.
Η δημοτική αρχή Έδεσσας πρέπει να τολμήσει, να εγκαταλείψει τις κακές πρακτικές του παρελθόντος και να αναζητήσει λύσεις καταθέτοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τα ζητήματα του τόπου μας.
Η δημοτική αρχή Έδεσσας οφείλει να εγκαταλείψει την εσωστρέφεια  και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, σκύβοντας στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.
Θα ήθελα από τη θέση αυτή για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μου που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν και τους βεβαιώνω ότι θα τους δικαιώσω για την επιλογή τους αυτή.
Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους μας."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ρε αγόρι μου σταμάτα να μιλάς και φτιάχνε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλη καλή συνεργασία με τον Γιάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΈΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΕΊΣΑΙ,ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ.ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΆΜΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ 'ΕΡΓΑ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τράβα και κώλυσε κάνα ένσημο αυτό μετράει και όχι αυτά που λες, από θεωρία άλλο τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κάποιος θα τους πάει τρένο από την αντιπολίτευση είναι ο Θωμάς και επιτέλους όλοι εσείς οι σχολιαστές βγάλτε την κουκούλα κατεβείτε στις εκλογές και άμα σας ψηφίσει να λέτε ότι θέλετε ο Θωμάς ψηφίστηκε και έχει δημόσιο λόγο πλέον και ας λέτε ότι θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα θα ...κουφαθουμε...Ποιος γνωριζει τον Βαγγελακι?Τωρα να ρωτησεις 10 ανθρωπους στο δρομο μισος ανθρωπος μπορει να τον ξερει...Ντορκα!!!Ξερεις εσυ,εκανε τα κονε της πηρε τα τηλεφωνα της και νατος ο Βαγγελακης τωρα...θα μας σωσει.Οσο για δημοσιο λογο εχει τωρα αλλα με τι λογια βρε παιδι μου...Για την..κουκουλα δε, δωσε πρωτα εσυ το καλο παραδειγμα κι εμεις θα σε ακολουθησουμε...Το τρενο το χασατε ολοι μαζι.Αλλα σε 4 χρονια θα ξαναπερασει.Καλα κουραγια!!!

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΨΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ

      Διαγραφή
    3. Αχ φοβηθήκαμε από τον Βαγγελακη,ο 'έμπειρος'πολιτικός θα τρομάξει τους δεινόσαυρους του Γιάννου,χα χα χα

      Διαγραφή
  6. ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ ΝΕΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαγγελάκη αν δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό μην μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bαγγελάκης ο πολιτευόμενος χαχαχαχαχα όποιος δε θέλει να ζυμώσει (δουλέψει) 10 μέρες κοσκινίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.