Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Βασιλειάδη στην περιοδεία κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική



Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης συμμετείχε σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποίησε εχθές περιοδεία στη Χαλκιδική ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το κλιμάκιο πέρασε από τη Νέα Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τις τοπικές οργανώσεις και επισκέφτηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, το Δημαρχείο Πολυγύρου και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως «Η ΔΕΘ αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για την ελληνική παραγωγή και επιχειρηματικότητα. Δυστυχώς, για χρόνια αποτελούσε απλά μια εξέδρα εξαγγελιών και παροχολογίας. Σε ό,τι αφορά την Κυβέρνηση, περιμένουμε στο πλαίσιο της Έκθεσης να παρουσιάσει την οικονομική της πολιτική και να την καταστήσει ξανά ένα forum καινοτομίας και εξωστρέφειας. Τα πρώτα δείγματα που έχουμε είναι πολύ θετικά και διαφαίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ότι υπάρχει αλλαγή αντίληψης σε βασικά θέματα που άπτονται της ελληνικής οικονομίας».

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης, ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Ταραντίλης, η Βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία - Αλεξάνδρα Κεφάλα και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιος Κονταδάκης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ε θα πατε θα φατε κανενα ψαρακι ,θα βγητε καμια φωτογραφια...αυτες ειναι οι δυνατοτητες σας..τοσα περιμενουμε απο εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.