Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κοινωνία σε Κίνηση": Να γίνει ευρεία σύσκεψη για την άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Πέλλας


Μία βασική αρχή της «Κοινωνίας σε Κίνηση»  είναι η κουλτούρα των συνεργασιών μεταξύ των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης όλου του νομού θεωρώντας ότι αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για την επίτευξη μεγάλων επιδιώξεων.
   Ως εκ τούτου  προτρέπουμε τον  Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πέλλας στην διοργάνωση ευρείας σύσκεψης  με τη συμμετοχή όλων των δημάρχων, των βουλευτών, του Τεχνικού Επιμελητηρίου ,των εμπορικών ,επαγγελματικών ,  αγροτικών συλλόγων, των πολιτιστικών συλλόγων της εκκλησίας προκειμένου να επισημάνουμε στην κεντρική κυβέρνηση ότι η άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Πέλλας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους τους κατοίκους της.
     Όταν μιλάμε για οικονομική ανάπτυξη, για επενδύσεις στον αγροτικό και τουριστικό τομέα  είναι αυτονόητο ότι  ξεκινάμε από τις συγκοινωνιακές υποδομές οι οποίες διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο στην ανάπτυξη κάθε περιοχής.    
    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις και αναβολές για το πρώτο σε προτεραιότητα έργο που διεκδικεί διαχρονικά η Πέλλα.  Όλοι μαζί  οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις  μας και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, την ασφαλή δηλαδή οδική σύνδεση με την Θεσσαλονίκη. 
   Ελπίζουμε ότι ο κύριος αντιπεριφερειάρχης θα δράσει άμεσα προκειμένου να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι οι κάτοικοι της Πέλλας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
    Ας προχωρήσουμε λοιπόν ενωμένοι, στα μεγάλα και σημαντικά, ας διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν.
Όλοι μαζί θα πάμε την Πέλλα μπροστά. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΉΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΣΎΝΤΟΜΑ.ΑΠΟΡΏ,ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΊ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΆΝΑΤΕ ΤΑ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους ενδιέφερε ο δρόμος πήγαιναν με το προαστιακό τρενο μέσο Γιαννιτσών που τους έφτιαξε

      Διαγραφή
  2. Τι λε ρε μάγκες την διαπλοκή που έως προχθές φωνάζατε στην αυτοδιοίκηση τώρα την ονοματίζετε συνεργασία μεταξύ αιρετών. Σύνελθε Γιάννη γιατί με πέντε θα μείνεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη Τσεπκεντζή ξεκίνησες λάθος. Αφού ψηφίσατε τον Γκιούρο για Πρόεδρο αποδείξατε ότι είστε ικανοί για όλα. Τον χρίσατε απο τώρα μελλοντικό δήμαρχο. Τα λόγια φεύγουν, οι πράξεις σας μένουν. Κοιμήθείτε και μείνετε στις ανακοινώσεις. Κάντε πρώτα σύσκεψη με τον μελλοντικό δήμαρχο σαν πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιπολίτευση άλλος την κάνει στο δημοτικό συμβούλιο ο 3ος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

      Διαγραφή
    2. Περίμενε,τώρα θα αναλάβει την αντιπολίτευση στα στιβαρά του μπράτσα ο Ιγνάτιος.Σκιαχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο!!!

      Διαγραφή
  5. Το άλλο με τους παπάδες δεν το κατάλαβα .Πάτε καλά η σας ξεφεύγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.