Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Το κτίριο του παλαιού Νοσοκομείου Γιαννιτσών προορίζεται να υπηρετήσει την κοινωνία

Άμεση εκκίνηση των εργασιών συντήρησης και επισκευής του κτιρίου του παλαιού νοσοκομείου Γιαννιτσών για την επανάχρησή του ως Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ2) 

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εκκινούν άμεσα οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του κτιρίου του παλαιού νοσοκομείου Γιαννιτσών από τον ανάδοχο του έργου, την εταιρεία «ΑΤΡΑΚΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», στην οποία κατακυρώθηκε το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 74.000 ευρώ,  με την απόφαση 835/22-7-2019 του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γεωργίου Κίρκου, που ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας μειοδοτικού  διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την 3ηΥΠΕ την 20η-6-2019, με σκοπό την αξιοποίηση και επανάχρηση του ως Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ2), εντός της οποίας θα λειτουργήσουν ιατρεία στις ειδικότητες της Παιδιατρικής και της Γενικής Ιατρικής/Παθολογίας.

Η σύμβαση μεταξύ του αναδόχου και της 3ης ΥΠΕ υπογράφηκε στο τέλος Αυγούστου και ο προβλεπόμενος χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών συντήρησης και επισκευής είναι 60 ημέρες από την υπογραφή της. 

Στόχος της ίδρυσης της νέας Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ 2)  που θα λειτουργήσει εντός του κτιρίου του παλαιού νοσοκομείου Γιαννιτσών, ήτοι ενός κτηρίου που βρίσκεται σε προνομιακή θέση (πεζόδρομος Γιαννιτσών) και είναι άμεσα προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες του Δήμου Πέλλας, καθώς βρίσκεται σε συγκοινωνιακή σύνδεση με όλους του οικισμούς του Δήμου,  είναι η αποσυμφόρηση του  Νοσοκομείου Γιαννιτσών από περιστατικά που χρήζουν μόνο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ώστε το Νοσοκομείο να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των περιστατικών της Β’ βάθμιας περίθαλψης (νοσηλεία).
Υπενθυμίζεται ότι  ο διαγωνισμός για την πλήρωση των θέσεων των γιατρών στις ειδικότητες της Παιδιατρικής και της Γενικής Ιατρικής / Παθολογίας βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από την 3η ΥΠΕ. 

Η κυρία Τζάκρη ενόψει της έναρξης των εργασιών συντήρησης και επισκευής δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δεν θα μπορούσε ποτέ ένα τμήμα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών να έχει άλλο σκοπό πέρα από το να υπηρετεί τη δημόσια υγεία και το δημόσιο συμφέρον. Αισθάνομαι υπερήφανη γιατί αντιστάθηκα στην αλλοίωση του χαρακτήρα του κτιρίου και μετά από μια εργώδη προσπάθεια είμαι σε θέση να ανακοινώσω την έναρξη των εργασιών συντήρησης και επισκευής του κτιρίου του παλαιού νοσοκομείου Γιαννιτσών με σκοπό την επανάχρησή του ως ΤΟ.Μ.Υ και τη στράτευσή του στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Οχι για όλους τους δημότες, για τα δικά σας τα παιδιά,του κομματικού σωλήνα κ για νέους υποψήφιους ψηφοφόρους σας.. Για να τους εκμεταλλευτείτε όπως εκμεταλλεύεστε το νοσοκομείο γιαννιτσών με τον φιλο κ διοικητή σας Αλέξανδρο Βουδρισλή.. Ντροπή κ αίσχος σε όλους σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…