Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέθηκε σε λειτουργία ο κλιματισμός στο Μουσείο της Πέλλας - Εγκαταστάθηκε η νέα ψυκτική μονάδα (φωτο)



Με κλιματισμό σε όλους τους χώρους του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση γιορτής για τα 10 χρόνια λειτουργίας του, που θα γίνει αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Θα προηγηθεί, στις 5.30 μ.μ., ξενάγηση.

Σημειώνεται ότι από τον Αύγουστο του 2018 δεν λειτουργεί ο κλιματισμός στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, μετά από σοβαρή βλάβη στην ψυκτική μονάδα. Τώρα, όπως ενημερώνει σχετικά η σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου, η βλάβη αποκαταστάθηκε με την αντικατάσταση της ψυκτικής μονάδας:

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης της ψυκτικής μονάδας στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας και τέθηκε ήδη σε λειτουργία ο κλιματισμός σε όλους τους χώρους του Μουσείου.

Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και την κατανόησή σας».

Υπενθυμίζουμε ότι το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 2009 και φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Από την ίδρυσή του υπηρετεί αδιάλειπτα και πολύπλευρα τον πολιτισμό αναδεικνύοντας την ιστορία μας, προωθώντας την έρευνα και την καινοτομία, συνομιλώντας με την κοινωνία, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση στη νέα γενιά.

Με αφορμή τη συμπλήρωση της δεκάχρονης πορείας του η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας και ο Σύνδεσμος Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας σας προσκαλούν στον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30, στο αίθριο του Μουσείου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.