Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Προχωρά οριστικά η κατασκευή του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας


Δικαιώνεται ο πολυετής αγώνας μου

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-9-2019 με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας κ. Θεοδώρας Τζάκρη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα και τους συνεργάτες του αναφορικά με το έργο της κατασκευής του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας, ο Υπουργός  διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι το έργο που ωρίμασε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  θα εγκριθεί άμεσα από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ. 

Υπενθυμίζεται ότι για το έργο της κατασκευής του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας, χάρη στη στενή και εντατική συνεργασία της κ. Τζάκρη με τους Υπουργούς Υποδομών και Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Χρήστο Σπίρτζη, Σταύρο Κοντονή και Μιχάλη Καλογήρου, καθώς και με τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ κ. Νίκο Μαντζούφα, είχε συνταχθεί φάκελος ΣΔΙΤ, είχε υποβληθεί στη Γενική Γραμματεία ΣΔΙΤ, είχε ζητηθεί η συναίνεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του ΤΑΧΔΙΚ για τις πιστώσεις και ως εκ τούτου το έργο είναι ώριμο και θα εγκριθεί άμεσα από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, η έγκριση της οποίας δεν πρόλαβε να δοθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση λόγω της προκήρυξης των εκλογών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η κ. Τζάκρη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

«Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα δίκαια της Πέλλας, πέρα από την αδράνεια των παραγόντων της. Αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά σήμερα στη συνάντησή μου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι ένα έργο, για το οποίο έχω μοχθήσει επί σειρά ετών, ένα δίκαιο αίτημα του νομικού κόσμου και των πολιτών της Πέλλας, υλοποιείται άμεσα. Το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας θα βελτιώσει καταλυτικά τις συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης, το περιβάλλον εργασίας δικηγόρων και δικαστών, αλλά και το αίσθημα αξιοπρέπειας των πολιτών που ασκούν τα νόμιμα δικαιώματά τους. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον  Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα και τους συνεργάτες του, ο οποίος σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, που σταματούν ώριμα έργα της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, παραμέρισε την μικροπολιτική και υπηρέτησε την ουσία του δικαίου.»



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πολύ ωριμότητα διαβάζουμε και το μυαλό μας σκέφτεται το επόμενο στάδιο, τη σαπίλα... Και κάτι για την ιστορία. Για δικαστικό μέγαρο γράφανε οι εφημερίδες από το 1930!!! Κάντε το και μη μιλάτε πια. Σας βαρεθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έργο αυτό κυρία μου το ξένισε η Ν.Δ.( Τζαμτζης, Καρασμανης ) με τα οικόπεδα κλπ. Όμως για να δεις την διαφορά συμπεριφοράς υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπουργούς της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!!!

      Διαγραφή
    2. Ζητώ ζητώ μωρέ παιδάκι μου σου χαλάμε χατήρι εμείς??? Όταν θα αδειάσουν τα ταμεία που γέμισε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον κόπο του κοσμάκη τότε θα δούμε ποιον θα λέμε ζητώ γιατί γελάει καλύτερα ο τελευταιος

      Διαγραφή
    3. Ειρωνικό ήταν το Ζήτω!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο ρε Θοδωρα.
    Τελικά διαθέτεις και υπομονή και επιμονή και αξιοπιστία και αισθημα κοινού συμφέροντος και πολιτική αξιοπιστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.