Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνημα αγωνιστικής δραστηριότητας για τον Σύλλογο Εδεσσαίων Σκακιστών


Ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος 2019-2020  για τον Σύλλογο των Εδεσσαίων Σκακιστών. Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του και ο σύλλογος σκάκι της Έδεσσας.

Με προίκα τις δύο (2) προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, ο Σύλλογος της πόλης μας , ξεκινά και φέτος θέτοντας πιο υψηλούς στόχους.

Οι εγγραφές καθώς επίσης και οι ανανεώσεις των εγγραφών για τους αθλητές/τριες του Συλλόγου, θα πραγματοποιούνται τις ημέρες:

Δευτέρα 9/9/2019 
Πέμπτη 12/9/2019 και
Παρασκευή 

στα γραφεία του συλλόγου, στο οίκημα Χατζηγιάννη στον πεζόδρομο ΄Εδεσσας και από ώρες 5.00 –7.00 το απόγευμα. Τις ώρες αυτές θα μπορούν οι γονείς και οι αθλητές να εγγράφονται για την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς επίσης θα δίνονται και πληροφορίες από τους ανθρώπους του Συλλόγου, για τον τρόπο λειτουργίας, την κατανομή των αθλητών σε τμήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες..

 Τα τμήματα στα οποία μπορούν να εγγράφονται οι αθλητές του συλλόγου είναι:

 Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή και Σάββατο.

Τις ημέρες Δευτέρα, Πέμπτη Παρασκευή θα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και από ώρα 5.00 – 6.00 μ.μ., και προχωρημένων από 6.00 – 7.00 μμ.

Το Σάββατο τα τμήματα αντίστοιχα θα είναι:
 Αρχάριοι 11.00 – 12.00
 Προχωρημένοι 12.00 – 13.00

Επισημαίνεται  από τον Σύλλογο, ότι οι γονείς όλων των ανηλίκων αθλητών του Συλλόγου, είναι μέλη του Συλλόγου με δικαίωμα ψήφου,  συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Εδεσσαίων Σκακιστών  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. εύχομαι καλή χρονιά μακάρι όλοι οι γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους να παίζουν σκάκι απομακρινοντας τα από ηλεκτρονικά... ας τα βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους να διδαχθούν αυτοσυγκεντρωση και πειθαρχεία χωρίς να δηλητηριαζουν την ψυχή τους με την μάστιγα της γενιάς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.