Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Συντηρήσεις σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (φωτο)


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων αφορούν βαψίματα και συντηρήσεις σε χώρους υγιεινής, στέγες και υδρορροές, αλλά και δημιουργία νέων χώρων εξυπηρέτησης των εκπαιδευτικών αναγκών, όπως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Ενιαίου Λυκείου και η προμήθεια σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού.
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης δήλωσε «Η συντήρηση των σχολικών μονάδων είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ως μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας το γνωρίζω καλά και για το λόγο αυτό όλες μου οι προσπάθειες κατατείνουν στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού πλαισίου για τους μαθητές και τους καθηγητές. Το πλαίσιο αυτό είναι καθαρές και συντηρημένες υποδομές, σύγχρονος εξοπλισμός και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.
Η νέα σχολική χρονιά μας βρίσκει με ικανοποιητικά συντηρημένες υποδομές και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.