Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγάθη Μακρίδου (Βούδρεσλη): Επιβάλλεται η άμεση προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ


Με αφορμή την αφίσα του ΚΙΝΑΛ και την τελευταία γενικότερη επικοινωνιακή πολιτική του:

Τα τελευταία δέκα έτη που η χώρα μας έχει πληγεί από το ντόμινο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης , το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε στις πλάτες του ένα δυσβάσταχτο βάρος να κρατήσει την πατρίδα όρθια προτάσσοντας το συμφέρον αυτής έναντι του κομματικού.

Το πιο εύκολο θα ήταν να λαϊκίσει,να πει ψέματα και να αναλωθεί σε παλαιοκομματικές νοοτροπίες διαφυλάσσοντας τους ψηφοφόρους του.
Ανταυτού, για να κρατηθεί η πατρίδα όρθια και να μην εισέλθει στο στάδιο της άτακτης χρεοκοπίας, ελήφθη η απόφαση να στηρίξουμε την χώρα μας ανεξαρτήτως του πολιτικού κόστους που θα είχαμε.

Με αυτό δεν μπορούσε να συμβιβαστεί σημαντική πλειοψηφία των βουλευτών του κόμματος διότι ο αυτοσκοπός τους ήταν η εξουσία (η καρέκλα) κι η διασφάλιση της πελατειοκρατίας στο πολιτικό τους γίγνεσθαι, με αποτέλεσμα να μεταπηδήσουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να ασκήσουν την εξουσία κατά χείριστο τρόπο ,τον οποίο βιώσαμε όλοι τα τελευταία χρόνια.

Το 2015 με πλήρη συναίσθηση εμείς που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ και δεν διαχειριστήκαμε ουδέποτε εξουσία, το στηρίξαμε δυναμικά με μοναδικό γνώμονα την αλήθεια και την ευθύνη απέναντι στον λαό και την πατρίδα.

Παρά τις όποιες διαφωνίες με την τωρινή ηγεσία μέχρι σήμερα ,μείναμε και το στηρίξαμε στις εκλογές του Ιούλη.
Το 8% δεν αποτελεί επιτυχία. Είναι ένα ποσοστό το οποίο θα έπρεπε να προβληματίσει, συναρτήσει του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσπαθεί να εδραιωθεί στον χώρο της κεντροαριστεράς παντοιοτρόπως.

Αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένη ως πολιτευτής κι ως άνθρωπος που έμεινα στα δύσκολα στο ΠΑΣΟΚ τιμώντας με σταθερότητα τις αρχές και τις αξίες μου , όταν έχω αντίθετη άποψη ή ασκώ κριτική για την λειτουργία του κόμματος να γίνομαι αυτόματα "παπαγαλάκι" του Μαξίμου ή να κατηγορούμαι ότι δεν υπήρξα ποτέ ΠΑΣΟΚ ή να δέχομαι την απάντηση "εσύ με τον Κυριάκο".

Βρισκόμαστε στο 2019 όπου η πραγματικότητα επιτάσσει σύγχρονα,οργανωμένα και προοδευτικά κόμματα με συγκεκριμένο και κοστολογημένο προγραμματικό πλαίσιο. Με αφίσες που αλλοιώνουν την ταυτότητα του χώρου,που παραπέμπουν σε δεκαετίες πίσω,που δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του λαού και δη της νέας γενιάς ,πολιτική δεν ασκείται.

Επιβάλλεται η άμεση προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ το οποίο θα προχωρήσει στην ΕΚΛΟΓΗ κι όχι στον διορισμό οργάνων και θα δρομολογήσει την προβλεπόμενη από το καταστατικό εκλογή της νέας ηγεσίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.