Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οριστική επίλυση του προβλήματος ύδρευσης της Παναγίτσας

Είναι γνωστό το πρόβλημα της ποιότητας του νερού της Παναγίτσας με την παρουσία αρσενικού. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα η ΔΕΥΑ Έδεσσας παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα νερού του οικισμού. Από την έναρξη του προβλήματος οι πηγές με παρουσία αρσενικού αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο και γίνονται συνεχώς μετρήσεις ποιότητας. Για την οριστική επίλυση του προβλήματος απαιτείται μεταφορά νερού, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες ύδρευσης του οικισμού.
Αυτό επιτυγχάνεται με το έργο «Κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Παναγίτσας», που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 300.000€.
Η ΔΕΥΑ Έδεσσας δίνει λύσεις σε όλα τα σημαντικά εκκρεμή ζητήματα και τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Αυτό γίνεται με σχεδιασμό, που απαιτεί χρόνο και γι’ αυτό μερικές φορές υπάρχει χρονική υστέρηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς, αφού τα χρηματοδοτικά προγράμματα για να προχωρήσουν σε εντάξεις και υλοποιήσεις έργων απαιτούν χρόνο για την προετοιμασία, την αξιολόγηση των προτάσεων και την τήρηση των θεσμικών διαδικασιών.
Οι διαδικασίες για το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώθηκαν και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας κα Κατερίνα Ζδρου υπέγραψε τη σύμβαση με την ανάδοχο, οπότε η υλοποίηση του έργου ξεκινάει άμεσα και σύντομα η Παναγίτσα θα έχει άφθονο και ποιοτικό νερό.
Τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΕΥΑ Έδεσσας, συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στην αξιοποίηση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…