Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οριστική επίλυση του προβλήματος ύδρευσης της Παναγίτσας


Είναι γνωστό το πρόβλημα της ποιότητας του νερού της Παναγίτσας με την παρουσία αρσενικού. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα η ΔΕΥΑ Έδεσσας παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα νερού του οικισμού. Από την έναρξη του προβλήματος οι πηγές με παρουσία αρσενικού αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο και γίνονται συνεχώς μετρήσεις ποιότητας. Για την οριστική επίλυση του προβλήματος απαιτείται μεταφορά νερού, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες ύδρευσης του οικισμού.
Αυτό επιτυγχάνεται με το έργο «Κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Παναγίτσας», που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 300.000€.
Η ΔΕΥΑ Έδεσσας δίνει λύσεις σε όλα τα σημαντικά εκκρεμή ζητήματα και τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Αυτό γίνεται με σχεδιασμό, που απαιτεί χρόνο και γι’ αυτό μερικές φορές υπάρχει χρονική υστέρηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς, αφού τα χρηματοδοτικά προγράμματα για να προχωρήσουν σε εντάξεις και υλοποιήσεις έργων απαιτούν χρόνο για την προετοιμασία, την αξιολόγηση των προτάσεων και την τήρηση των θεσμικών διαδικασιών.
Οι διαδικασίες για το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώθηκαν και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας κα Κατερίνα Ζδρου υπέγραψε τη σύμβαση με την ανάδοχο, οπότε η υλοποίηση του έργου ξεκινάει άμεσα και σύντομα η Παναγίτσα θα έχει άφθονο και ποιοτικό νερό.
Τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΕΥΑ Έδεσσας, συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στην αξιοποίηση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.