Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κοινωνία σε Κίνηση": Τη γιορτή της Δημοκρατίας αμαύρωσε η άρνηση της Δημοτικής Αρχής στους επικεφαλής των παρατάξεων να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό


Πραγματοποιήθηκε  η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Έδεσσας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο όλων. Μαζί με τους επιτυχόντες του συνδυασμού βρίσκεται η ψυχή και η ενέργεια  των υπολοίπων μελών που πίστεψαν το όραμα μας και έδωσαν αυτόν τον τίμιο αγώνα. Θα είναι καθημερινά  και ουσιαστικά δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τις θέσεις μας.
Δυστυχώς τη γιορτή αυτή της Δημοκρατίας αμαύρωσε η άρνηση της Δημοτικής Αρχής στους επικεφαλής των παρατάξεων να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό. 
Ας μας γίνει λοιπόν επιτρεπτό να εκφράσουμε κάποιες λίγες σκέψεις.
Για την Κοινωνία σε Κίνηση  αποτελεί χαρά η δυνατότητα που έχει να αρθρώσει λόγο και προτάσεις για τη βελτίωση της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, αλλά κυρίως τιμή και συγκίνηση να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και να είναι εκφραστής των ελπίδων μίας μεγάλης μερίδας συνδημοτών μας.
Ο στόχος του Συνδυασμού μας, είναι να παράγουμε παρεμβατικό και γόνιμο λόγο, στοχευμένη κριτική και έλεγχο  αναδεικνύοντας τις  καινοτόμες θέσεις μας για όλα τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας. 
Υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθωθούν, θέσεις που πρέπει να επικαιροποιηθούν ή να αλλάξουν, ευκαιρίες που πρέπει να διεκδικηθούν, κίνδυνοι που πρέπει να προβλεφθούν και παλιές νοοτροπίες που πρέπει να περιθωριοποιηθούν. 
 Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο δεν το βλέπουμε ως γη στείρων αντιπαραθέσεων  και πεδίο βολής φθηνό, για να ορθώνουμε αντιπολιτευτικά εμπόδια εκεί που μπορούν να προωθηθούν λύσεις.
Το βλέπουμε ως Γη ευκαιριών, που μπορούν να πολλαπλασιαστούν για τον τόπο μας. Ως γη κοινής πορείας και συνεργασίας με άξονες τον ειλικρινή διάλογο, την δυναμική αλλά και με αντιπαράθεση απόψεων με βάση τα επιχειρήματα.
Ο Συνδυασμός μας δεν έρχεται να μαυρίσει το θετικό και να μεγεθύνει  το αρνητικό. Έρχεται να εκφράσει τη φωνή όλων των Δημοτών, να αποτυπώσει νέα, φρέσκια άποψη για την πολιτική στις τοπικές κοινωνίες. Εμείς θέλουμε και θα αγωνιζόμαστε για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που δεν θα αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, για ένα Δημοτικό Συμβούλιο με επίπεδο που θα τιμάει τον πολίτη και στο οποίο οι γνώμες θα συντίθενται και όχι θα αποσυντίθενται.
Στόχος μας είναι να δικαιώσουμε τους δημότες που μας επέλεξαν και να πείσουμε όλους ότι αξίζουμε να είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή. 
Σας ευχαριστούμε!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Σε είδαμε και όταν μιλούσες στην πελα tv !!! το έχει αυτή η πόλη με τους ομιλητές ρήτορες!!! δες πρώην πρόεδρος εδεσσαϊκού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 τετραετίες ψηφίζεις τον <> οι άλλοι σε πείραξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλά έκανε ο Δήμαρχος. Δεν βαρέθηκες να λες και να ακούς τα ίδια πράγματα; Έλεος. Φτιάξτε πρώτα και μετά πέστε. Όχι το αντίθετο. Ο κόσμος βαρέθηκε το μπλά- μπλά των πολιτικών. Και ο ίδιος ο δήμαρχος πολλά είπε. Η ορκωμοσία και οι ευχές έφταναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε Γιαννάκη,είδαμε προεκλογικά τις φρέσκιες σου ιδέες και τον γόνιμο διάλογο,λάσπη στον ανεμιστήρα για τον Δήμαρχο,η οποία βέβαια γύρισε επάνω σου.Εσύ ο καθαρός και αμολυντος,ξεχνώντας το παρελθόν σου στον Δήμο,οι δημότες όμως,δυστυχώς για σένα,το θυμοντουσαν.Αντε γεια,περάστε ξανυ σε 4 χρόνια.Μπορεί ως τότε να το έχουν ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχε με τέτοιους αβανταδορους υποτακτικους θα πας για αλλά μια αποτυχημένη τετραετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν βαζεις μυαλο γιαννη και συνεχιζεις τα λαθη.αλλαξε το προφιλ σου και απομακρυνσου απο την λαικιστικη πολιτικη....εχει πεθανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μικρέ Γιαννάκη ..... άλλαξε τακτική. Κάνε γνωστό στο κόσμο Ποια είναι είναι η γραμμή σου..... αν έχεις γραμμή. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να κάνεις χώρο να παρκάρει κανείς μπροστά στις φλογέρες σου..... τα προβλήματα της Έδεσσας είναι αλλά και δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζεις.... μικρέ ΣυριζοΓιάννακη,Άσε κανένα γνώστη να ασχοληθεί... αααα και μια συμβουλή ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε και μαζί μ αυτόν και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.