Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού


Όταν έχετε μετακομίσει σε νέο σπίτι ή ανανεώνετε τους χώρους αυτού που ήδη ζείτε, είναι λογικό να ενθουσιάζεστε και να επιθυμείτε να κάνετε όλες τις αλλαγές μαζί. Όπως και να έχει, κάτι τέτοιο απαιτεί υπομονή καθώς η βιασύνη δε βοηθάει και μπορεί επιπλέον να υποπέσετε σε ορισμένα λάθη σχετικά με τη νέα διακόσμηση του χώρου σας. Για να είστε λοιπόν ενημερωμένοι, θα δούμε όλα όσα πρέπει να προσέξετε ώστε να μετατρέψετε το σπίτι σας στον ιδανικό για εσάς χώρο.

Φυσικά η νούμερο ένα συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι να είστε υπομονετικοί όσον αφορά στη διακόσμηση του νέου σας χώρου. Αυτό σημαίνει ότι δε θα πρέπει να βιάζεστε να διακοσμήσετε αμέσως ολόκληρο το χώρο, αλλά θα τοποθετήσετε τα βασικά κομμάτια και θα συμπληρώνετε σιγά σιγά με ό, τι άλλο σας αρέσει. Για παράδειγμα ορισμένα διακοσμητικά αντικείμενα που θα αποκτήσετε από το επόμενο ταξίδι σας ενδέχεται να ταιριάζουν ιδανικά στο νέο σας χώρο, δίνοντάς του ένα προσωπικό χαρακτήρα. Επιπλέον, καλό θα είναι να δώσετε λίγο χρόνο στο νέο σας χώρο, αφουγκράζοντας τις ανάγκες του, οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές από την αρχή.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που θα πρέπει να έχετε υπόψη είναι να μη βάψετε αμέσως τους τοίχους του νέου σας σπιτιού με ένα χρώμα που απλά είδατε κάπου και σας άρεσε. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν το χρώμα αυτό ταιριάζει στο συγκεκριμένο χώρο και αν ‘δένει’ με τα έπιπλα και τα αντικείμενα που σκοπεύετε να τοποθετήσετε σε αυτόν. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή με το χρώμα που σας αρέσει, βάφοντας ένα κομμάτι του τοίχου σας με αυτό. Έτσι, δε θα ρισκάρετε να βάψετε ολόκληρο το χώρο σας και να διαπιστώσετε αργότερα ότι δε σας αρέσει.

Όσον αφορά στην επίπλωση του καθιστικού σας, καλό θα ήταν να μην αγοράσετε τον καινούριο σας καναπέ σε ένα έντονο χρώμα που μπορεί να σας αρέσει και να είναι στη μόδα. Μία τέτοια κίνηση θα ήταν ιδιαίτερα δεσμευτική σε σχέση με τη διακόσμηση του υπόλοιπου καθιστικού σας. Ιδανικά μπορείτε να αγοράζετε τους καναπέδες σας σε ουδέτερα χρώματα, τα οποία είναι πάντα στη μόδα, και να τους πλαισιώνετε με κάποια πολυθρόνα, για παράδειγμα, σε πιο έντονο χρώμα, ή με μαξιλάρια καθώς και με άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Τα τελευταία δε θα σας δεσμεύσουν καθόλου, καθώς μπορείτε να τα αντικαταστήσετε όποτε το επιθυμείτε.

Εάν είστε λάτρεις των παλιών επίπλων και της vintage αισθητικής, μην παραλείψετε να εξετάσετε λεπτομερώς τα έπιπλα που πρόκειται να αγοράσετε από ένα παλαιοπωλείο και βρήκατε σε εξαιρετική τιμή. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση και δε θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα μεγάλο ποσό για την αναπαλαίωσή τους.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση των νέων σας επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων για το χώρο σας, και έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, μην ξεχνάτε ότι θα τα βρείτε όλα στα έπιπλα Maison.gr.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.