Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H τελετή Αγιασμού και παράδοσης - παραλαβής στην ΠΕ Πέλλας (βίντεο)


Αγιαμός για τη νέα περίοδο διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Ιωήλ το πρωί της Δευτέρας στο Διοικητήριο και στο Γραφείο του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή. Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε η τελετή παράδοση - παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Πέλλας στην αίθουσα συσκέψεων. 

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το έργο του αυτοκινητοδρόμου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι «Υπάρχει πλήρης μελετητική ωριμότητα, το υπογραμμίζω και το τονίζω αυτό γιατί υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις». Καταλήγοντας για το θέμα αυτό ανέφερε ότι υπάρχουν ταυτόχρονα κάποιες προσφυγές κατοίκων στις περιουσίες των οποίων θα πρέπει να γίνουν απαλλοτριώσεις οι οποίες δημιουργούν καθυστερήσεις.

Η  Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και προγραμματισμού Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή ημέρα παράδοσης και παραλαβής της διοίκησης της ΠΕ Πέλλας είναι βέβαια  μια τυπική εκδήλωση η οποία  όμως  κρύβει ιδιαίτερη συγκίνηση προσωπικά για μένα» Καταλήγοντας ευχήθηκε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας να είναι σιδεροκέφαλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής ευχαρίστησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει Αντιπεριφερειάρχη, προσθέτοντας: «Παραλαμβάνω σήμερα από μια πραγματικά άξια γυναίκα κ. Περιφερειάρχη, ταυτόχρονα μια γυναίκα με ολοκληρωμένη προσωπικότητα η οποία κόσμησε τους 33 αυτούς μήνες την Περιφερειακή μας Ενότητα και πραγματικά πρόσφερε πάρα πάρα πολλά».

Στις τελετές παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Βασίλης Βασιλειάδης, οι τέσσερις Δήμαρχοι της Πέλλας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ι. Τσώτσος, εκπρόσωποι αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών, εργαζόμενοι της ΠΕ Πέλλας κ.α.
agiasmospepel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ;
    ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΩΝΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82
    AN ETOIMAΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Αγιος Εδεσσης εγραψε ολοκληρη ευχη-προσευχη για την Μακεδονια πριν την Συμφωνια των Πρεσπων,η οποια μνημονευονταν καθε Κυριακη στη θεια λειτουργια ,στους ναους ανα τον νομο Πελλας.Τωρα επι κυβερνησεως ΝΔ δεν ισχυει η ευχη ; Αντε Ιορδανη Μακεδονομαχε τρεχα τωρα να ακυρωσεις την συμφωνια του Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά Μακεδονία ρε παιδιά; Ακόμα αυτή συζητάτε;Τώρα θα δείτε που την έχουν γραμμένη τη Μακεδονία. Γλεντήστε το λαό τα θέλει ο πισινός του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.