Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Δάνης Τζαμτζής Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας


Τους νέους αντιπεριφερειάρχες και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες παρουσίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι επτά Αντιπεριφερειάρχες είναι:

Θεσσαλονίκης: Βούλα Πατουλίδου
Ημαθίας: Κώστας Καλαϊτζίδης
Κιλκίς: Ανδρέας Βεργίδης
Πέλλας: Δάνης Τζαμτζής
Πιερίας: Σοφία Μαυρίδου
Σερρών: Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Χαλκιδικής: Γιάννης Γιώργος

Οι έξι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι:

1. Αθηνά Αηδονά – αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού
2. Κώστας Γιουτίκας – αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος
3. Στάθης Αβραμίδης – αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών
4. Πάρις Μπίλλιας – αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων
5. Σωτήρης Μπάτος – αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας
6. Χρήστος Μήττας – αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας

Μετά την παρουσίαση της νέας διοίκησης της Περιφέρειας, θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε, πρώτος βγήκε και πήρε την θέση όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε , για μένα ούτε για κλητήρας δεν κάνει αλλά ....τον ψηφίσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ,ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΊΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΦΙΛΗ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΛΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βγαίνουν άτομα που έχουν διοικήσει τόσα χρόνια και τα αποτελέσματα τα απολαμβάνει ο κόσμος και με το παραπάνω με τη σημερινή κατάσταση,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!

    Παντού τα ίδια (σε πολλά μέρη της Ελλάδας).

    Τουλάχιστον όσοι τους ΞΑΝΑψηφίζεται,ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !! Σταματήστε επιτέλους τα γαβγίσματα και την κάθε είδους πορεία ή συγκέντρωση.

    Kαλά να περνάτε ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ,ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.

    Και μην ξεχάσετε να βρίζετε τους κακούς και απολίτιστους Ευρωπαίους που μπαίνουν εμπόδιο στην πρόοδό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια κύριε Ζορντάν!! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο λαός της Πέλλας αμερόληπτα και έχοντας τη συνείδηση του ήσυχη, το μέλλον του αβέβαιο και το παρελθόν του βιασμένο, εμπιστεύτηκε τους δικούς σας κοτζαμπάσηδες και τα κονέ που είχατε οικοδομήσει με το σκατό σας παξιμάδι τόσα χρόνια, για να σας χαρίσει για τα επόμενα πέντε έτη, βίο ανέμελο καθώς ο μισθουλάκος θα τρέχει αβίαστα στο λογαριασμό σας και τα συντάξιμα θα επανυπολογίζονται στη βουλευτική σας αποζημίωση. Εύγε!!!!! Αναμένουνε αυτοί οι ταπεινοί ψηφοφόροι σας, την εύνοια σας και μια χειραψία μετά φωτογραφίας στο επόμενο πανηγύρι για να έχουνε κάτι να λένε και στα παιδιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ βάλαμε πρωθυπουργούς τον Αλέξη και τον κουλη στον δάνη θα κολλουσαμε για μια Περιφέρεια...
      είμαστε άξιοι της μοίρας μας .

      Διαγραφή
    2. Κι εδώ ξεκινάει η μεγάλη κουβέντα για το δικαίωμα της ψήφου, γιατί πολλή κουβέντα γίνεται για τους Έλληνες του εξωτερικού και καμιά απολύτως για τους Έλληνες πολίτες του εσωτερικού. Διαβάζεις π.χ. ότι το 80% των εγκλείστων σε φυλακές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και κάνεις το λογικό άλμα ότι η πρόσφατη αλλαγή του ποινικού κώδικα τους οδήγησε σε αυτή την επιλογή και ορθώς την κάνεις. Κανείς όμως δεν κάνει το ερώτημα: πρέπει να ψηφίζουν όλοι οι έγκλειστοι; Ενδεχομένως ναι, άλλος θα πει όχι. Πρέπει να ψηφίζουν αυτοί που πάσχουν από άνοια; Πρέπει να ψηφίζουν αυτοί που δεν γνωρίζουν καν ποιο είναι το πολίτευμα της χώρας ή δεν μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; Το δικαίωμα της ψήφου εν τέλει αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες από κάποια ηλικία και τους συνοδεύει μέχρι το νεκροκρέβατο τους ή μήπως πρέπει να αποδεικνύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα; Οι αποφάσεις που παίρνουν αυτοί οι πολίτες (ένα 30% τουλάχιστον το προσδιορίζω εγώ, οι οποίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου, αγνοώντας στοιχειώδεις λειτουργίες της κοινωνίας) καθορίζουν τις ζωές όλων μας, μέσω της ψήφου τους, η οποία προφανώς καθοδηγείται από άλλους. Με λίγα λόγια να καθιερώσουμε ένα Α.Σ.Ε.Π. για το ποιός ψηφίζει. 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Δεν είμαστε όλοι απο γεννησιμού μας πολίτες. Πρἐπει να το αποδεικνύουμε.

      Διαγραφή
    3. Φιλε με κάλυψες κατα 100% τα λογια ειναι περιττά

      Διαγραφή
    4. Ωραία μάς τα λες! Και εγώ συμφωνώ μαζί σου να ψηφίζει το 70% των πολιτών που γνωρίζουν τις στοιχειώδεις λειτουργίες της κοινωνίας αλλά δεν μάς είπες ποιους να ψηφίσει? Αυτούς που χρεοκόπησαν τη Χώρα και επέστρεψαν καβάλα στο άλογο? Όλα για τη μαρμίτα!!!

      Διαγραφή
  5. Για να δούμε, ο "παξιμαδας" θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; Ή τώρα η προδοτική συμφωνία είναι καλή; Κατά τ άλλα καλή επιτυχία, αν και δεν περιμένουμε και τίποτα ιδιαίτερο. Πάντως σίγουρα θα είναι καλύτερος από τον ανεκδιηγητο ,Θεοδωρίδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παυλε πριοβολε ρούφα το αυγό σου και πανε κρύψου στην σπηλιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είχε τα κότσια να γράψει το όνομα του. εσύ δεν έχεις
      ( όταν λέμε κότσια βάλε το κανονικό μην μας κόψουν )

      Διαγραφή
    2. συνέχισε να γλείφεις τους νταβατζήδες σου, στη σκιά της ανωνυμίας σου. Θα κράζω αυτούς και κάτι υποτακτικούς σαν κι εσένα επωνύμως με κάθε ευκαιρία

      Διαγραφή
  7. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον τόπο δυστηχως,ο κύριος "παξιμαδας" που ζοριζεται οικονομικα,που τόσα χρόνια βουλευτής δεν έχει κάνει το παραμικρό σε τούτον τον άμοιρο νόμο μπήκε αντιπεριφερειάρχης Πέλλας...ποσο πρόβατα αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς που κράζετε ρε παιδιά,πιστεύετε ότι υπήρχαν πιο ικανοί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση;Και ποιοί είναι;Φτάνει με τα πειράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον συριζ ο κοσμος δεν τον ηθελε. αυτο τον οδηγησε σε αλλες επιλογες. ο συριζα ξεκουμπιστηκε και τωρα καμαρωστε αυτους που μας μεινανε. σταμκο γιαννου τζαμτζη.οσο για τη μακεδονια την ελληνικη με 4-5 χιλιρικα στη τσεπη τα νομιμα λεμε θα φυγουν κολοτουμπες συννεφο. αντε στη καλυτερη και καμια ταχα αντιδραση για τα ματια του κοσμου.αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.