Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μίλωνας Γιαννιτσών - Ίκαρος Έδεσσας 1-3 (ένα ντέρμπι που τα είχε όλα)



Οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας έκαναν το 3 στα 3, επικρατώντας αυτή τη φορά μέσα στα Γιαννιτσά επι του αξιόμαχου και με τους ίδιους στόχους Μίλωνα. 
Το παιχνίδι  είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο παρκέ. Η αγωνιστική τους παρουσία δικαιολογημένα τις χαρακτηρίζει ως ομάδες πρωταθλητισμού, για τον όμιλο τους.
Τα κορίτσια του Ίκαρου είχαν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις αντιπάλους τις, είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και συνοχή στο παιχνίδι τους και στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο αποτελεσματικές. Η σοβαρότητα, η σταθερότητα καθώς επίσης και το γεγονός   ότι δεν επηρεάστηκαν από την πίεση της κερκίδας (πάρα μόνο στο δεύτερο σετ) ήταν στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση. 
Το πρώτο σετ άνηκε στην ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας, όπου σε κανένα σημείο δεν έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού, γι’ αυτό και επικράτησε με 17-25. 
Αντίθετα το δεύτερο σετ άνηκε στις γηπεδούχες που με πολύ καλό σέρβις και αγωνιστικό πάθος επικράτησαν με 25-11. Στο δεύτερο σετ  τα κορίτσια του Ίκαρου εκτός από το δύσκολο σέρβις των αντιπάλων, δε μπόρεσαν να προσαρμοστούν και στην πίεση της κερκίδας από μερίδα νεαρών  «φιλάθλων» που αποδοκίμαζαν τις προσπάθειές τους. 
Ο πρόωρος ενθουσιασμός των φιλάθλων και των κοριτσιών του Μίλωνα  μετά την επικράτηση τους στο δεύτερο σετ γρήγορα μετατράπηκε σε προβληματισμό και κατήφεια.  Η εικόνα αυτή πείσμωσε  τα κορίτσια που Ίκαρου Έδεσσας που  μπήκαν στο τρίτο σετ πιο αποφασιστικές  με αποτέλεσμα από την αρχή μέχρι το τέλος του, να έχουν το προβάδισμα στο σκορ  και να επικρατούν με 16-25.

Το τέταρτο σετ ήταν και το πιο αμφίρροπο και θεαματικό με φάσεις διαρκείας και με εναλλαγές στη διακύμανση του σκορ. Από τη μια τα κορίτσια του Ίκαρου ήθελαν να τελειώσουν το παιχνίδι και από την άλλη τα κορίτσια του Μίλωνα να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο 5ο και τελευταίο σετ. Μετά το 15-15 τα κορίτσια του Μίλωνα κατάφεραν να κάνουν το 15-19 και  15-20, μάλιστα ο πόντος αυτός  είχε πολύ μεγάλη διάρκεια. Μετά το σημείο αυτό και το τάιμ άουτ που πήρε η ομάδα του Μίλωνα, υπήρξε η ολική ανατροπή, με τα κορίτσια της Έδεσσας να μειώνουν αρχικά σε 19-20 και στη συνέχεια να παίρνουν προβάδισμα με 21-23 και στο τέλος να κερδίζουν το σετ με 22-25 και τον αγώνα με 3-1 σετ.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την αγωνιστική τους  εικόνα. Τα κορίτσια του Ίκαρου πανηγύρισαν την επιτυχία τους αυτή και έδωσαν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.  

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας : Ρέτζιου Αν.,  Βιτουλαδίτου Χρ.,  Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.