Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εορτασμός της 107ης επετείου για την απελευθέρωση της Έδεσσας - Ο υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντάς εκπροσώπησε την κυβέρνηση (βίντεο)


Με πανηγυρικό τρόπο, με την παρουσία του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας & Αλμωπίας κ. Ιωήλ και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργου Γεωργαντά και με την συμμετοχή επισήμων, μαθητών, τμήματος του στρατού, φορέων και πολιτών, εορτάστηκε σήμερα Παρασκευή  18 Οκτωβρίου 2019, η 107η επέτειος για την απελευθέρωση της Έδεσσας  από τον Τουρκικό ζυγό, αλλά και της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.
Οι εκδηλώσεις από τον Δήμο Έδεσσας ξεκίνησαν χθες με την κατάθεση στεφάνων από σχολεία. Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητρόπολης Αγίας Σκέπης.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την λαμπρή παρέλαση μαθητών από σχολεία της Έδεσσας αλλά και από σχολεία όλων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και στρατιωτικών τμημάτων, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Μπάντας του δήμου Έδεσσας και της μπάντας του Στρατού.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωήλ και του Υφυπουργού, στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι βουλευτές Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού της Έδεσσας Υποστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης κ.α.
pareled
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.