Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

12ο Σκακιστικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019


Το 12ο Σκακιστικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019 ξεκίνησε φέτος στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και διοργανώνεται από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.)

Το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε 5 αγωνιστικές και θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ., που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Σκακιστικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί τρείς αγωνιστικές στις 22, 29 Σεπτεμβρίου και στις 6 Οκτωβρίου 2019 με την ομάδα παίδων – κορασίδων του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών να αναμετράται με το Σ.Ο. Βέροιας καταφέρνοντας ισοπαλία (3 – 3) και να πετυχαίνει δυο εκπληκτικές νίκες έναντι του Σ.Ο. Κιλκίς με σκορ (5,0 – 0,5) και του Σ.Ο.Π. «Δούρειος Ίππος»(1 – 5).

Οι αθλητές, που πλαισιώνουν την ομάδα παίδων – κορασίδων του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών, είναι οι: 
Χαράλαμπος Αμιτζόγλου, Αθανάσιος Λαμπρινός, Δημήτριος Πετρίδης, Ευάγγελος Παντελίδης, Κωνσταντίνος Ράπτης, Δέσποινα Ζουμπουρδικούδη, Θεοδώρα Πετρίδου και συμμετέχουν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Χατζηαβραμίδη.

Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής η ομάδα του Ο.Σ. Γιαννιτσών βρίσκεται ήδη στην 2η θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 11 ομάδων.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.