Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπόθεση Μποτρίνι: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του 19χρονου σπουδαστή από τα Γιαννιτσά


Η Εισαγγελία Κέρκυρας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες 19χρονου σπουδαστή, ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Η έρευνα από την Εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Ο νεαρός σπουδαστής από τα Γιαννιτσά είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.