Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Σκύδρας έτους 2018


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συγκαλείται από τον Πρόεδρό του Ευστάθιο Ανδρεάδη σε ειδική δημόσια συνεδρίαση με αντικείμενο τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του έτους 2018, σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν.3463/2006.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 κι ώρα 19:00΄ και προσκαλούνται όλες κι όλοι οι συμπολίτες μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απολογισμός είναι ότι η κυρία Κατερίνα δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το μεταναστευτικό. Καλά να πάθεις βασικά για να μάθεις με ποιους κάνεις συμμαχίες. Να σε βοηθήσουν οι της ΝΔ τώρα που είναι σαν βρεγμένες γάτες και δεν μπορούν να πάνε κόντρα στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεβέντη αυτές οι συμμαχίες που λες της έδωσαν το 60% , εσύ κάτσε τώρα στην γωνιά σου και κλάψε την μοίρα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ήρθε η ώρα να πληρώσει το τίμημα...κάτι μου λέει ότι στα παλιά κρατικά ψυγεία θα τους πάνε τους λάθρο. Σε εγκατελημενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις δεν είπε ο κυρ Γιώργος;

      Διαγραφή
    2. Αυτές οι συμμαχίες θα την ρίξουν κιόλας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.