Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ειρήνη Χατζοπούλου από την Πέλλα νέα υποδιοικήτρια στην 4η ΥΠΕ (Μακεδονίας και Θράκης)


Θέσεις αναλαμβάνουν οι νέοι Υποδιοικητές των ΥΠΕ (Υγειονομικές Περιφέρειες) καθώς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προχώρησε στον διορισμό των περισσότερων Υποδιοικητών. 
Στην 3η ΥΠΕ παραμένουν κενές οι θέσεις των δύο Υποδιοικητών και αναμένεται να ανακοινωθούν. 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν η Ειρήνη Χατζοπούλου από την Πέλλα αντικαθιστά τον Ηλία Θεοδωρίδη στην  4η ΥΠΕ (Μακεδονίας και Θράκης). Η κ.Χατζοπούλου είναι πτυχιούχος Γενικής Ιατρικής του πανεπιστημίου “Carol Davila” του Βουκουρεστίου- Ρουμανία και επίσης θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία. Η νέα Υποδιοικήτρια είναι γνωστή γιατρός στην Πέλλα, ενώ δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά και επιστημονικά μέσα από τα όργανα των Γενικών Γιατρών.
Στην προσωπική της σελίδα η κ. Χατζοπούλου έγραψε:
"Είναι δέσμευση πως θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα μου καθήκοντα, τιμώντας την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, συμβάλλοντας τα μέγιστα για μια αποτελεσματική θητεία".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σπουδαίο πανεπιστήμιο τελείωσε..Άλλη μια νεοδημοκρατισσα σε δημόσια θέση.Αλλα και ο Θεοδωρίδης βάλτος ήταν..Μια από τα ίδια..γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.