Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας": Μείωση τελών κοιμητηρίων κατά 50%


Η παράταξη μας προτείνει την μείωση των εσόδων που αφορά τα τέλη των κοιμητηρίων κατά 50%. 
Μέχρι της 17-10-2019 τα έσοδα από τα τέλη που αφορούν τα κοιμητήρια είναι 48.000 ευρώ ενώ τα έξοδα είναι λιγότερα από 15.000 ευρω. 
Όπως γνωρίζετε η υπηρεσία που αφορά τα κοιμητήρια είναι ανταποδοτική και απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταφορά πόρων από τα έσοδα σε άλλες ανάγκες. Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια θα έπρεπε να υφίσταται αποθεματικό δεκάδων  ακόμη και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς μόνο φέτος τα έσοδα θα είναι τουλάχιστον 35000 ευρώ περισσότερα  από τα έξοδα.  
Αφενός  η υπηρεσία ταφής-εκταφής  είναι ανταποδοτική και αφετέρου   η κοινωνία μας πέρνα σοβαρή οικονομική  κρίση προτείνουμε την μείωση των εσόδων κατά 50%. 
Σε περίπτωση, που θελήσει επιτέλους, η διοίκηση να βρει έναν νέο χώρο ταφής, σας ενημερώνουμε ότι χρήματα μπορούν να διατεθούν, από το αποθεματικό που είμαστε σίγουροι ότι διαθέτετε καθώς και από χρηματοδοτήσεις (όπως ΣΑΤΑ). Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα, να βρεθεί κατάλληλος χώρος και να κατατεθούν  μελέτες γεγονός που συνεπάγεται χρονοβόρες διαδικασίες με αποτέλεσμα η δημιουργία νέου κοιμητηρίου να καθίσταται  αδύνατη στο  άμεσο μέλλον.

Ο επικεφαλής
Τσεπκεντζής  Ιωάννης





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;
    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ;
    KAI AN ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΤΟ ΣΩΜΑ......ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ρε φιλε τα ειπεσ ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχιστε έτσι, μπράβο. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια υπάρχει αντιπολίτευση στην Έδεσσα με προτάσεις και λόγο. Το κάνω ότι θέλω τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννάκη,για δείξε μας τα έγγραφα που σου έδωσε η υπηρεσία νεκροταφείων με τα ποσά και μετά να κάνεις τις προτάσεις της παράταξης σου,η οποία παράταξη παρεπιπτόντως,άφησε χρέη στην νυν δημοτική αρχή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και μαύρη τρύπα 4.99
    0.000€ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.