Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία το "9ο Αντάμωμα Λυκείων των Ελληνίδων" στα Γιαννιτσά (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 το “9ο Αντάμωμα Λυκείων των Ελληνίδων”. Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης, διοργάνωσε κοινή μουσικοχορευτική παράσταση με τα  Λύκεια των Ελληνίδων Χανίων & Κατερίνης.

Το κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΛτΕ Γιαννιτσών και αγκάλιασε την εκδήλωση με θέρμη και ενθουσιασμό, παρακολούθησε μια εξαίσια παράσταση, αποτέλεσμα της αδελφωμένης λυκειακής οικογένειας. Οι χορευτές εντυπωσίασαν το κοινό με την πληθώρα των ενδυμασιών και τους υπέροχους χορούς, μεταφέροντας το σε διάφορες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας. 
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΛτΕ Γιαννιτσών κα Άννα Παπουτσή η οποία αναφέρθηκε  στις αρχές και στους σκοπούς του Λυκείου των Ελληνίδων, που δεν είναι άλλοι από τη διάσωση και τη διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και της παράδοσης του τόπου μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : εκπρόσωπος της Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Πατέρας Γεώργιος, ο Πανοσιολογιότατος Καλλίνικος Δωράκης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος,  ο Διοικητής της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος κ. Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού Ταξίαρχος κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης,  ο Αστυνομικός Διευθυντή Πέλλας κ.  Πέτρος Περδικάτσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανδρέας Καραφυλλιάς, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Μ. Αλεξάνδρου & Κύρρου κ. Γεώργιος Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Φάκκας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΛτΕ Βέροιας  και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων. 

Στο τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος του ΛτΕ Γιαννιτσών ευχαρίστησε τους μουσικούς, των οποίων η συμβολή ήταν απαραίτητη για την υλοποίηση της παράστασης, τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύτιμή προσφορά και συνεργασία, καθώς και τους χοροδιδασκάλους τον κ. Γιάννη Αγιασμενάκη από το ΛτΕ Χανίων, τον κ. Απόστολο Σκρέκα από το ΛτΕ Κατερίνης και τον Κ. Αθανάσιο Κάππα από το ΛτΕ Γιαννιτσών για την άψογη συνεργασία τους και την αρμονική καθοδήγηση στους χορευτές που με το κέφι και το χαμόγελό τους οδήγησαν σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Πρωτίστως δε τις  Προέδρους των φιλοξενούμενων Λυκείων κ. Τατιάνα Κουράκη και κ. Βασιλεία Κίτσιου –Μπακαλοπούλου για την στήριξη και την άμεση κινητοποίηση, αλλά και την θετική  αποδοχή της πρόσκλησης. 
Ευχαριστίες απηύθυνε και στο Δήμο Πέλλας και τη ΔΗΚΕΠΑΠ για την πολύτιμη αρωγή τους στην  εκδήλωση, που χωρίς αυτήν πολλά πράγματα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθούν.  

Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνέβαλαν με την οικονομική τους σύμπραξη στην πραγματοποίηση  αυτής της εκδήλωσης:
Το Κέντρο Ελαστικών & Αμορτισέρ « ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΥΙΟΣ»
Την Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΑΒΕΕ»
Την «ΦΑΡΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ»
Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Το café bar «ME XRWMA»
Τα παιδικά παιχνίδια ΖΟΥ ΖΟΥ
Την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ»
lelg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.