Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Αστυνομικού Δντή Κ. Μακεδονίας, Υποστράτηγου Αβραάμ Αιβαζίδη, στην Κρύα Βρύση


Την Κρύα Βρύση επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Αβραάμ Αιβαζίδης, μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας Ανδρέα Βλάχου. Ο κ. Αϊβαζίδης, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Πέτρο Περδικάτση, μετέβη στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Βλάχο, τον Αντιδήμαρχο Πέτρο Σεραϊδη και τους κοινοτικούς συμβούλους Λύσανδρο Αμιτζόγλου και Κώστα Βασιλειάδη.
Η συζήτηση των παραπάνω αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Υποστράτηγο κ. Αιβαζίδη αφορούσε στα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Κρύας Βρύσης μετά την υποβάθμιση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης, σε Αστυνομικό Σταθμό. 

Όπως σημειώνει ο (συνάδελφος δημοσιογράφος αλλά και σύμβουλος) κ. Αμιτζόγλου στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι "μετέφεραν την επιθυμία όλης της τοπικής κοινωνίας να επανασυσταθεί το Α.Τ. στην Κρύα Βρύση, μία απόφαση βέβαια που είναι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, όπως συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα έχει την θετική υποστήριξη και της Αστυνομικής ηγεσίας του νομού αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας!".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.