Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλυπητήριο μήνυμα Αλμωπού Αριδαίας για τον θάνατο του Χρήστου Αρχοντίδη


Όλη η οικογένεια του Αλμωπού Αριδαίας, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Αρχοντίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Σερραίος τεχνικός, με μια ιδιάιτερη αγάπη για την Αριδαία και τον σύλλογο, ήταν από τους πιο σημαντικούς προπονητές που κάθισαν στον πάγκο του Αλμωπού με το όνομα του να γράφεται με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, προπονητής της ομάδας διετέλεσε τις χρονιές 72-74 στην Β’ Εθνική και τις χρονιές 2005 και 2007 στην Δ’ Εθνική.

Ο Χρήστος Αρχοντίδης, που γεννήθηκε στον Λευκώνα στις 26 Ιουνίου 1938, δούλεψε επίσης σε αρκετές σημαντικές ομάδες, όπως η Εθνική μας (αντικαθιστώντας τον Αλκέτα Παναγούλια), ο Πανσερραϊκός, ο Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ, η Κόρινθος, ο Πιερικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Παναχαϊκή, η Λάρισα, ο Απόλλων Σμύρνης (τελευταίος σταθμός), ο Διαγόρας Ρόδου, ο Αθηναϊκός, ο Παναργειακός, ο Πανελευσινιακός κ.α.

Κάθισε σε επαγγελματικούς πάγκους για περίπου 25 χρόνια, από τα μέσα της δεκαετίας του 70′ έως το 2005 αναδεικνύοντας σημαντικούς παίκτες και αφήνωντας την σφραγίδα του στην ομάδα του Αλμωπού αλλά και σε πολλές άλλες που δούλεψε. Όσοι δούλεψαν μαζί του, μιλούν για λάτρη της πειθαρχίας και άνθρωπο που ήταν πολύ μπροστά σε ποδοσφαιρικές γνώσεις για την εποχή του.

Κατέγραψε συνολικά 593 παιχνίδια, ενώ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας κάθισε 21 φορές (5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 13 ήττες, σημείο αναφοράς το 0-0 με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ το 1984).

Η κηδεία θα γίνει αύριο Τετάρτη στον Λευκώνα Σερρών (13:00).

“Δάσκαλε”, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, καλό Παράδεισο.

Με τιμή το Δ.Σ
του Αλμωπού Αριδαίας 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.