Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της η ομάδα ΚουΠα Κιλκίς



Με το αριστερό ξεκίνησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η ΚουΠα Κιλκίς. Ηττήθηκε από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 59 – 67 ύστερα από  ένα παιχνίδι που έμοιαζε με αυτό του κυπέλλου ένα μήνα νωρίτερα όσο αφορά τη διακύμανση και την ανταγωνιστικότητα, αλλά δεν είχε την ίδια κατάληξη. Κάποια κενά διαστήματα σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα, αλλά και οι απουσίες Σιδηρόπουλου, Μπαξεβάνη  λύγισαν την ομάδα που μοιραία ηττήθηκε.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Το 0 – 5 του πρώτου δίλεπτου έγινε άμεσα 5 – 7 με πόντους των Χοτουμανίδη, Ποζίδη και Κώττη. Το ισχνό αυτό προβάδισμα δεν διατηρήθηκε για πολύ ώρα, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ χωρίς να έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους. Το τελικό 13 – 13 φαίνεται να εκφράζει με ακρίβεια τη μέχρι στιγμής εικόνα του αγώνα.

Σκορ Περιόδου: 13 – 13

Η καλή άμυνα στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου έφερε προς στιγμήν χαμόγελα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας και το 19 – 13 μετά από τρεισήμισι λεπτά άφηνε υποσχέσεις για τη συνέχεια.  Μικρές λεπτομέρειες όπως η αμυντική αδράνεια και η έλλειψη συγκέντρωσης από τους γηπεδούχους, διαμόρφωσαν τη συνθήκη ανάκαμψης της ομάδας της Αλεξάνδρειας που επανήλθε με τρίποντο στο τέλος του ημιχρόνου.Η εν λόγω φάση αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.  (είχαν προηγηθεί βήματα του Παντοφλίδη, Νο 9 που δεν δόθηκαν). 

Σκορ Ημιχρόνου: 31–30

Νέο μικρό ξέσπασμα της ομάδας του Κιλκίς έφερε το σκορ στο 35 – 30. Ο Πάρης συνέχισε από εκεί που τελείωσε το προηγούμενο δεκάλεπτο, με δίποντο μετά από κερδισμένο δικό του ριμπάουντ και coasttocoastδιαδρομή σε όλο το μήκος του γηπέδου και καλάθι του Κώττη ύστερα από νέο αιφνιδιασμό, μετά από μια υπέροχη συνεργασία, Μουστάκα και Πάρη. Αυτή είναι και η φάση του αγώνα.

Δυστυχώς το μομέντουμ άλλαξε πλευρά και η καλή εμφάνιση των πρώτων τριών λεπτών δεν συνεχίστηκε. Κακές επιλογές με βεβιασμένα σουτ στην επίθεση και κακή αμυντική συμπεριφορά, έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι. Τρία λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου η ομάδα της Αλεξάνδρειας πέρασε μπροστά με 39 – 40. Το 39 – 44 και 42- 47 μειώθηκαν με τρίποντα των Τσουλφαΐδη και Μουστάκα στους 2 πόντους αλλά η προσπάθεια δεν είχε συνέχεια.

Σκορ Περιόδου: 45–49

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε να επιβεβαιώσει το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Μπήκε στο παιχνίδι όντας πίσω στο σκορ και πάλεψε. Το 45 – 51 εις βάρος της το έφερε στα ίσια 51 -51 με ένα επιμέρους 6 – 0. Προηγήθηκε μάλιστα και με 59 – 58, 2’ 12’’ πριν το τέλος, αλλά μέχρι εκεί.Τα τελευταία δυο λεπτά επήλθε ολική καθίζηση Δεν σκόραρε, ποτέ ξανά, δέχτηκε 9 αναπάντητους πόντους και μοιραία ηττήθηκε.

Τελικό σκορ 59 – 67

Critical Point Δ’ δεκαλέπτου: Ένα παιχνίδι μπάσκετ δεν τελειώνει στο 38ο λεπτό

Η ομάδα το τελευταίο δίλεπτο δεν είχε καθαρό μυαλό. Επιτέθηκε βιαστικά εκδηλώνοντας σουτ στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, επιτέθηκε άστοχα, επιτέθηκε χωρίς μυαλό και ηρεμία. Κανείς τελικά δεν έγινε ο ήρωας του αγώνα, ενός αγώνα που ολοκληρώθηκε άδοξα για τη γηπεδούχο.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ: Πάρης Χοτουμανίδης, Τάσος Μουστάκας

Ο πρώτος, όσο ήταν ξεκούραστος ήταν απλώς όχι ο καλύτερος της ομάδας του, αλλά ολόκληρου του αγώνα. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Ο δεύτερος πάλεψε με τα θηρία κέρδισε και έχασε μάχες αφήνοντας τελικά θετικό πρόσημο όσο αφορά τη συνολική του προσφορά. Τέλειωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 3 λάθη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Έτσι είναι ο αθλητισμός. Η ήττα όπως και η νίκη αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος που δεν είναι άλλο από το ίδιο το μπάσκετ. Δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο ήρθε δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Η ομάδα οφείλει να διδαχθεί από τα λάθη της. Τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα  για τη μακράς διάρκειας, δύσκολη ακόμα πιο απαιτητική  συνέχεια.

ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: (Τσάτσης), Δαγκλιάρης, Τσάτσης4,Ποζίδης2, Σκάλε 3(1τρ), Ψωμιάδης, Υφαντίδης, Χοτουμανίδης16, Τσουλφαΐδης5(1τρ), Πατσούρης12(2τρ) , Μουστάκας 13 (1τρ.),Κώττης 4

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ:13 – 13 / 31 – 30 / 45 – 49 / 59–67
ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ
1Π: 8/16, 2Π: 18/39, 3Π: 5/24 ΡΑ: 33, ΡΕ: 9, ΑΣΙΣΤ: 10, ΚΛΨ: 7, ΤΑΠΕΣ: 2, ΛΑΘΗ: 14




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.