Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Έδεσσας για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: "Οι μάσκες έπεσαν!"


"Οι μάσκες έπεσαν", αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου για όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας κατά την  ψήφιση μελών συμβουλίων των διαφόρων οργάνων του Δήμου Έδεσσας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ήταν η «διαφήμιση» του «Κλεισθένη», της προσπάθειας άλωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιχειρήθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.
Προσωπικά, ήμουν από την αρχή αντίθετος με αυτό το νόμο, που πίσω από το προσωπείο της απλής αναλογικής σκόπευε να αλλοιώσει την βούληση του λαού και να οδηγήσει τους Δήμους της χώρας είτε σε ακυβερνησία είτε σε αθέμιτες συνδιαλλαγές και πολιτικές συναλλαγές! Είχα εκφράσει την αντίθεσή μου ξεκάθαρα και από την αρχή, πριν επανεκλεγώ, οπότε ουδείς μπορεί να μου προσάψει υστεροβουλία.
Επίσης, σε ανύποπτο χρόνο είχα καταγγείλει ότι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι είχαν συνασπιστεί εναντίον μου τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για το λόγο αυτό η νίκη της Δημοτικής Παράταξης, που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, ήταν διπλή!
Εχθές, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, οι μάσκες έπεσαν! Οι Δημοτικές Παρατάξεις των κ. Τσεπκεντζή και Ρυσάφη σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους ψήφισαν για μέλη των συμβουλίων των διαφόρων οργάνων του Δήμου Έδεσσας αυτούς που είχαν προσυμφωνήσει, αγνοώντας τις προτάσεις της πλειοψηφούσας παράταξης, οι οποίες προέβλεπαν τη συμμετοχή όλων!
Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος: να αλλοιώσουν τη βούληση του κόσμου της Έδεσσας, που εξέλεξε τη Δημοτική Παράταξη «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» και Δήμαρχο τον Δημήτρη Γιάννου. Φυσικά, στην πράξη δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Εγώ και οι συνεργάτες μου θα λειτουργήσουμε τον Δήμο Έδεσσας και θα τον λειτουργήσουμε καλά και με σωφροσύνη, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Επίσης, στις Δημοκρατίες κυβερνούν αυτοί που εξέλεξε ο λαός και όχι αυτοί που συναλλάσσονται μυστικά ή απροκάλυπτα όπως εδώ, για να δημιουργήσουν προσκόμματα στις διαδικασίες.
Υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια τους συμπολίτες μου είτε από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας, είτε ως Δήμαρχος. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών υπήρξαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Πρώτη φορά είδα όμως στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τέτοια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και τόσο ξεκάθαρη ομολογία για πολιτικές συναλλαγές και συνδιαλλαγές. 
Δεν συνηθίζω να δίνω πολιτικές συμβουλές. Ο καθένας πράττει κατά συνείδηση και είμαι ο τελευταίος που θα νουθετήσω οποιονδήποτε, αλλά οφείλω να πω προς κάθε αποδέκτη ότι η Ηθική είναι βασικό χαρακτηριστικό της Πολιτικής. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά οφείλουμε να λειτουργούμε με σεβασμό απέναντι στους θεσμούς, τους πολιτικούς μας αντιπάλους και, κυρίως, τους πολίτες!
Οφείλουμε επίσης να πολιτευόμαστε με ξεκάθαρες θέσεις και να σεβόμαστε την ετυμηγορία του λαού, οτιδήποτε κι αν αποφασίσει στις εκλογές. Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία! Σε αντίθετη περίπτωση είναι σαν να πριονίζουμε το κλαδί στο οποίο καθόμαστε.

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Μάθε τι θα πει Δημοκρατία και μετά βγάλε όσα δελτία τύπου θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννου το μυαλό σου κάνει βόλτες στο καλάμι που είχες ανεβεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια. Αυτοί που σου τα γράφουνε δεν σε λυπούνται. Είσαι ο δήμαρχος του 35%. Το 65% δεν σε θέλει. Εισαι μειοψηφία στην Έδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με 35% ο βλάχος σας γλενταει εσάς του 65!!!!ειναι πολλα κιλά η γκλίτσα του βλάχου!

      Διαγραφή
  4. ΕΜ ΒΛΑΧΟ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ για 4 χρόνια ξέρεις που εισαι;Εκεί που θα είσαι και στα επόμενα 4.

      Διαγραφή
    2. έτσι λέγατε και πριν τις εκλογές αλλά ακόμη Δήμαρχος ο Βλάχος!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  5. ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου δήμαρχε ψηφίστηκαν από τον κόσμο οι καλύτεροι δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοί με την σειρά τους ψηφίσαν τους καλύτερους για τους δημότες, που είναι το θέμα μάσκας και δημοκρατίας. Αλώστε ψηφίστηκε ομόφωνα και απο τον Ρυσάφη και τον Τσεπκεντζή ως καλύτερος ο δικός σου ο Σαμλίδης. Μήπως πας να δικαιολογήσεις την αποτυχία σου με προπαγάνδα. Μήπως αν δε σε έσωνε ο Μητσοτάκης θα είχες φύγει από την αλαζονεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΊΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΎΤΕΡΟΥΣ,ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ(το πουλεν της Ντορκας)ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ(του πασοκ)ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ(που δεν ξέρει τι του γίνεται)ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ ΈΡΙΞΑΝ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΥΠΟΜΟΝΗ.

      Διαγραφή
  7. Μόνο ο δάσκαλος σε σώνει όπως πάντα να κάνουν κάνα μαγείρεμα εκεί στην κεδε να το κάνει ο κούλης νόμο και να συνεχίσεις το γλέντι σου .Καλό ξεπερδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΕ 36% ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. Η ΠΛΕΙΟΩΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΔΗΛ ΤΟ 64% ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΣΎΜΒΟΥΛΟΥΣ Η ΔΕΎΤΕΡΗ ΔΉΜΑΡΧΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ;ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΚΑΙ ΤΟ 64% ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΉΡΕΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ 3 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ;Ο ΓΙΑΝΝΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.

      Διαγραφή
  9. Μηπως ο δημαρχος ψηφιστηκε τη δευτερη Κυριακη? Μπερδευεσαι κι εσυ και οι υπολοιποι Πηρε τον δημο με 52% και φυσικα ειναι κυριαρχοςΜονο που ειναι ΑΝΘΡΩΠΑΡΑ και αν και τριτη φορα κερδιζει με τον ιδρωτα του αυτον τον δημο το μονο που δεν εχει κανει ειναι να καβαλησει καλαμι.Ξυπνηστε...τον παμε γιατι ειναι αυτος που ειναι και τον ψηφιζουμε γιατι δουλευει περισσοτερο απο πριν γιατι σεβεται την ψηφο μας και καθε μερα αποδεικνυει οτι την αξιζει πραγματικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ωραίος το 52% από το 30% των ψηφοφόρων, μόνο ο ίδιος του θα μπορούσε να το γράψει αυτό το σχόλιο χα χα χα

      Διαγραφή
    2. Βρε αδιαβαστε φροντιζε τουλαχιστον πρωτα να ενημερωνεσαι και μετα να σχολιαζεις.Το ποσοστο συμμετοχης την δευτερη Κυριακη στον δημο Εδεσσας ηταν 50,2% και μαλιστα ειχαμε σπο τα υψηλοτερα ποσοστα συμμετοχης σε ολη την επικρατια αρα λες ...λιγες ...αρλουμπιτσες.Δεν κανεις για αυτην την δουλεια.Και φυσικα δεν ειμαι ο δημαρχος...Πλακα εχεις...καημενε...ο Δημαρχος αυτος δεν ειναι αργοσχολος να καθεται σαν εσενα Εεε,μεχρι που να τον δεις σε ενα μερος εχει βρεθει αλλου σαν την σπιθα!!!Που να τον πιασετε...Θα τον κυνηγατε για 4 χρονια αλλα μονο τη σκονη του θα βλεπετε!

      Διαγραφή
  10. 4 χρονια είναι αυτά πολλά θα αλλάξουν, το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε δήμαρχο μια ''χελώνα'' ,και αντιπολίτευση οι ''δυο λαγοί'' που ακόμη δεν κατάλαβαν πως έχασαν απο ''χελώνες'' ( μαρουλες και δάσκαλους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΑΡΟΥΛΑ ΕΚΛΈΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΆΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΦΟΡΑ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΤΙ.

      Διαγραφή
  11. Αυτο το γραφειο τυπου του γιαννου χτυπαει υπερωριες μηπως και αλλαξει τις εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως οπως η δικη σας γιαφκα ετσι κι εμεις

      Διαγραφή
  12. .....οφείλω να πω προς κάθε αποδέκτη ότι η Ηθική είναι βασικό χαρακτηριστικό της Πολιτικής....Δήμαρχε καλά τα λες... μόνο που ξέχασες ότι πολιτική είναι η καλύτερη τέχνη ψευδολογίας... και είτε το θες είτε όχι τους τελευταίους μήνες αποδεικνύεις περίτρανα ότι ο ρυσαφης και ο τσεπκετζης σε "τρέχουν" για το καλό των πολιτών... πότε ξανά κρέμασες κούνια , έκοψες χόρτα, καβάλησες άλογο μόνο για να βγεις φώτο(εις ανάμνηση και προβολή )τα προηγούμενα χρόνια? οι δήμαρχοι βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων (δες δασκαλο 10.000ευρω )δεν συμμετέχουν σε φιέστες...Για τα πανηγύρια καταντήσατε... μόνο που "ταΐσατε" πολλούς... (το 50,2 της δεύτερης κυριακης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΕ? ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΠΟΙΟ 50,2% ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΤΑΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΡΕ ΝΥΧΤΟΠΑΝΕ? ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ BMW ΟΥΤΕ AUDI ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΤΑΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΛΠ) ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν βλέπεις Καρατζόβα, προχθές είχε τα πόθεν έσχες των δημάρχων για ψάξτο

      Διαγραφή
    3. Δεν χρειαζεται να ψαξω στο καρατζοβα ρε μπουνταλα Τα ποθεν εσχες τα βρισκεις παντουΤο θεμα ειναι να ξερεις να τα διαβαζειςΓια ρωτα κανεναν που ξερει αν αυτα τα ποσα που βλεπεις μπαινουν στις τσεπες τους η μηπως αφαιρειται ο φορος Λεω τωρα εγω για μαθε...Η μπες στο...αυτοδιοικηση και κανοντας κσμια διαιρεση και καμια αφσιρεση θα βρεις ακριβως τι παιρνει ο καθε δημαρχος...Ειμαι πολυ ψαγμενος Αστο καιγεσαι...

      Διαγραφή
  13. Πως γίνετε ολος ο κοσμος να παιρνει αυτοκινητα με μισθους πεινας και ο δημαρχος να κυκλοφορα με σαραβαλακι με μισθαρα μονο εσυ το ξερεις. Αυτους που κριβουν λεφτα να φοβαστε αυτο λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που ειδες να παιρνουν καινουρια αυτοκινητα οσοι εχουν μισθους πεινας Αυτοκινητα παιρνουν οσοι εχουν λεφτα Εγω εχω λεφτα και εχω καινουριο αυτοκινητο Οσο για τη μισθαρα του Δημσρχου μαλλον εισαι ασχετος Μπορεις ευκολα να βρεις ακριβως ποσα παιρνει ο καθε δημαρχος αρκει να πληκτρολογησεις "μισθοι δημαρχων"και το εμαθες αφου αυτο ειναι που σε καιει...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.