Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο με το «Μεγιέ Μελέ» στην Κωνσταντινούπολη


Το Εδεσσαϊκό Θέατρο και η παράσταση Μεγιέ – Μελέ μετά την επιτυχημένη παρουσία στο Θεατρικό Φεστιβάλ της Κορίνθου, όπου απέσπασε ένα βραβείο και δύο επαίνους, συνεχίζει τις παραστάσεις και ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη.
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 θα έχουμε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε το έργο μας στην Ελληνική Κοινότητα της Κωνσταντινούπολης με στόχο να τους ταξιδέψουμε στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην Ελλάδα της δεκαετίας 60-70.
Η παράσταση αποτελεί τη συνέχεια από το μουσικό κωμικό ρεμπετοδραμα "η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπαται" που ανέβασε το Εδεσσαϊκό Θέατρο το Φεβρουάριο του 2015 και μέσα από ένα πολυπληθές σχήμα από ερασιτέχνες ηθοποιούς και μια ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς της πόλης μας ζωντανεύει θεατρικά και μουσικά τις ζωές των ηρώων μας, της Βασουλας και του Στελλάκη, όταν μετά από μια δεκαετία στη ξενιτιά επιστρέφουν στην Ελλάδα του 60’ και αγωνίζονται όπως πάντα να ζήσουν τη ζωή τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της παράστασης (ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και τεχνικούς), καθώς χωρίς δεύτερη σκέψη ανέλαβαν εξολοκλήρου το κόστος της μεταφοράς και διαμονής τους στην Κωνσταντινούπολη!

το Δ.Σ.
του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.