Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη εργαζομένων του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΚΜ στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Συνάντηση  γνωριμίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πέλλας κ Ιορδάνη Τζαμζή , είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα μέλη το Δ/Σ   Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αφού εξέφρασαν την ευχή για μια καλή και γόνιμη συνεργασία κατέθεσαν και υπόμνημα με τα προβλήματα που  υπάρχουν και δυστυχώς έχουν επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια.
Ανάμεσα στα προβλήματα που κατατέθηκαν είναι :
Η υποστελέχωση που υπάρχει στις υπηρεσίες ιδιαίτερα σε κρίσιμους τομείς, θα πρέπει οι θέσεις να καλυφτούν με σωστό προγραμματισμό ιδίως σε Μηχανικούς, Τοπογράφους , Γεωπόνους Επόπτες Υγείας  και Διοικητικούς.
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται Υπηρεσίες της περιφέρειας  θα πρέπει να γίνουν εργασίες συντήρησης ( Διοικητήριο  Έδεσσας, Γραφεία ΔΑΟΚ στην Αριδαία) και να υπάρξει άμεσα μεταφορά του Τμήματος Μεταφορών από τον Ν Μυλότοπο σε κτίριο στα Γιαννιτσά με άνεση χώρου και πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι εικοσαετίας και απαιτείται άμεσα αντικατάσταση του και   πρόσβαση στο διαδίκτυο στα τμήματα Γιαννιτσών πρέπει άμεσα να ενισχυθεί. 
Καλύτερη διοικητική μέριμνα προς τις Διευθύνσεις  αιχμής που έχουν συναλλαγές με τους πολίτες.
Εγκατάσταση απινιδωτή  στα κτίρια τις περιφέρειας, θέμα που το έχουμε θέσει επανειλημμένα και δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.
Την εφαρμογή της ΕΣΣΕ 
Να δοθούν γραφεία για το Δ/Σ του Τοπικού Τμήματος Πέλλας ΣΕΠΕΚΕΜ.

Πιστεύουμε ότι με την παρέμβαση του κ. Αντιπεριφερειάρχη θα δρομολογηθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν και εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας.

Για το Δ/Σ

  Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γραμματέας
Ερυθρόπουλος  Κοσμάς                                     Προκοπίδης  Ευάγγελος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…