Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Οι Επιτροπές πέρασαν στα «χέρια» της αντιπολίτευσης!


Πρωτόγνωρη και με πολλά μηνύματα, κυρίως για την στάση και τον τρόπο δράσης της αντιπολίτευσης ήταν η χθεσινή -ουσιαστικά πρώτη της νέας δημοτικής περιόδου-  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Το σημαντικότερο μήνυμα που εξέπεμψαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι η κοινή πορεία που φαίνεται να χαράσσουν για την στάση που θα κρατήσουν, τουλάχιστον σε ότι αφορά την συμμετοχή τους (και τους πολιτικούς συσχετισμούς) στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν Νομικά Πρόσωπα και Επιτροπές.

Μια πρώτη «γεύση» της στάσης που θα κρατήσουν -με την ευκαιρία της εφαρμογής του νόμου της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- δόθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση καθώς σε τρεις σημαντικές επιτροπές η Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να έχει την πλειοψηφία, αφού δεν «πέρασαν» οι προτάσεις του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου και εκλέχθηκαν ως πρόεδροι τα πρόσωπα που προτάθηκαν από τις παρατάξεις των  Τσεπκεντζή και Ρυσάφη.

Ειδικότερα, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  εκλέχθηκε ο Αναστάσιος Πέτκου που πρότεινε ο Γιάννης Τσεπκεντζής, ενώ ο Δήμαρχος πρότεινε τον Γιάννη Χατζόγλου.

Σε ότι αφορά τον εκπρόσωπο του Δήμου στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας «ΟΡΑΜΑ», εκλέχθηκε η Έφη Ταμβίσκου, σύμβουλος από την παράταξη του Αντώνη Ρυσάφη, ο οποίος και την πρότεινε, ενώ δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Λαμπρόπουλος που τον πρότεινε ο Δήμαρχος.

Σχετικά με την συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Έδεσσας, πρόεδρος εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Γιάννη Τσεπκεντζή Γιώργος Μουστάκας, ενώ δεν εκλέχθηκε η Αναστασία Ιατρίδου - Βλαδίκα που αποτελούσε επιλογή του Δημάρχου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Εδώ θα φανεί ποιος αγαπάει την πόλη και ποιος είναι αντιδραστικός επειδή είναι αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ.
      ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Η΄ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η΄ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η΄ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ;

      Διαγραφή
  2. Η δύομέσα σε εισαγωγικά να μην πω κάτι ποιο χοντρό...μιλάω για το ρυσαφη κ το τσεπκεντζης..που δεν ξέραν τίποτα γίνανε ρεζίλι αυτή η δύο που θέλαν να βγουν κιόλας..κάνουν ρεζίλι όλοι την εδέσσα αυτή η δύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Γιάννου κουλαρε το ρεζίλη που το δες, απλά σε εξαφάνισαν γιατί στη δημοκρατία η πλειοψηφία αποφασίζει

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι αυτή;

      Διαγραφή
    3. Τι έγραψες ούτε εσύ κατάλαβες.
      Δεν μου μεταφράζεις αυτό το: αυτή η δύο ...αυτή η δύο;
      Αν το είχες γράψεις μια φορά λάθος θα έλεγα απροσεξία, αλλά οι δυο φορές μήπως δείχνουν............ λειτουργικά αναλφάβητο ;

      Διαγραφή
    4. Η πλειοψηφία ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ οτι θέλει τον Γιαννου Δήμαρχο με 62%,τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  3. Μπραβο επιτελους...μπραβο στην αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα να σας δω τι αποτελέσματα θα έχετε,με τόσα θα προεκλογικά με τόσα μεγαλεπήβολα σχέδια για τον τουρισμό,τον πολιτισμό και δε συμμαζεύεται,εδώ είμαστε να σας απολαύσουμε(άτομα που δεν έχουν βγει απο την αυλή του σπιτιού τους θα φέρουν τουρίστες στην Εδεσσα)άς γελάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω οι άνθρωποι που βγήκαν απο την αυλή του σπιτιου τους (με εξοδα του Δημου), την γέμισαν την πολη.

      Διαγραφή
    2. Πάνε μια βόλτα στους καταρράκτες να δεις τουρίστες απο παντού,για να δούμε εσύ τι θα φέρεις και που θα τους κοιμησεις,στα πολλά ξενοδοχεία που έχει η περιοχή.

      Διαγραφή
    3. Σιγά τις σπουδαίες επιτροπές που πήρε η αντιπολίτευση και πανηγυρίζει,ναχουν κατι να παίζουν για να νομίζουν οτι κατι κάνουν,σε λίγο καιρό ούτε θα πατάνε στις συνεδριάσεις,μόλις καταλάβουν τι κατάκτησαν με τόσο ντόρο.

      Διαγραφή
  5. δηλαδή για να καταλάβω και οι 3 θα κυβερνούν από το πόστο τους ο καθένας ολα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια πετυχημένη δημαρχεία!!! και μπραβο μας !!! και στο τέλος όλοι θα λένε μπραβο στον δήμαρχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.