Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση νέων φοιτητών από το Σύλλογο Τριτέκνων Έδεσσας (φωτο)



Ο Σύλλογός μας και εφέτος βράβευσε τους νέους φοιτητές, τέκνα τρίτεκνων οικογενειών, που επέτυχαν σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΙΕΚ το 2019 και διένειμε  χρήσιμα σχολικά είδη στους μαθητές της 1ης τάξης του Δημοτικού σχολείου(Πρωτάκια).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητος Πέλλας κ. Τζαμτζής Δάνης, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εδέσσης κ. Φίλιππος Γκιούρος, τον Δήμαρχο του Δήμου Εδέσσης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού, Διοικητικής Λειτουργίας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Προγραμματισμού (Δ.Ε. Έδεσσας και Βεγορίτιδας) κ. Πασχάλης Αλέξανδρος, την Δήμαρχο του Δήμου Σκύδρας εκπροσώπησε ο Διευθυντής των Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σκύδρας κ. Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας κ. Γκοτζαμάνης Νικόλαος.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.